Oldal frissítése

Polaroid Helmet Mount

4,0 2 értékelés

Polaroid Helmet Mount

Az amerikai Polaroid cég már hosszú ideje vezető szerepet játszik az instant fényképezőgépek és filmek piacán. Ezek a típusú fényképezőgépek azonban a digitális fényképezők megjelenésével eltűntek, de a most megjelent, vadiúj termék ismét számos emberhez juthat el. A Polaroid Cube egy kisméretű, széleskörűen használható akciókamera, amely ütés- és vízálló.

A sisakra erősíthető tartó univerzális, gyakorlatilag bármilyen bukósisakkal használható. A békés természetben bringázva, vagy egy meredek lejtőn száguldva egyaránt lélegzetelállító felvételeket készíthetsz, sosem látott minőségben. A lehetőségeknek csak a saját képzeleted szab határt.

Kompatibilis:

Polaroid Cube akciókamera

Kód:  PLR010g
Termékszám:  POLC3HM

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05