Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Polaroid CPL 55mm

4,2 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Polaroid CPL 55mm

 A Polaroid cirkuláris polárszűrő csökkenti a nem kívánatos visszaverődéseket és tükröződéseket. Szűri a polarizált fényt, mely a fényes, nem fém felületekről verődik vissza, mint például az üvegről. Érezhetően megnöveli a felhők és levelek szaturációját, de a tájképeken csökkenti a párát is. A lineáris polarizátorral ellentétben a cirkuláris polárszűrő teljes mértékben támogatja az automatikus fókuszálást és az expozíciót. Az optikus üvegből készült szűrőt forgatható alumínium gyűrűvel látták el, hogy szilárdabbá tegyék, és kiküszöböljék a hőmérséklet ingadozás okozta tágulást.

 

Főbb tulajdonságok:

  • Csökkenti a visszaverődést és a tükröződést
  • Ragyogóvá teszi a tájképeket
  • Élénkebb és gazdagabb színek
  • Forgatható alumínium gyűrű
  • A naphoz képest 90°-os bezárt szög mellett ideális

Paraméterek

Szűrő típusa

Szűrő típusa Polarizációs, Ködszűrő

Átmérő

Szűrő átmérője 55 mm

További tulajdonságok

Szűrő típusa Klasszikus
Kód:  PLR026a4
Termékszám:  PLFILCPL55
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05