Oldal frissítése

Polaroid Bicycle Mount

5 2 értékelés

Polaroid Bicycle Mount

Az amerikai Polaroid cég hosszú éveken át főszerepet játszott az instant fényképezőgépek és filmek világában. A digitális fényképezés megjelenésével ez a termékcsalád végül teljesen elveszítette a szerepét. Most azonban egy teljesen új termék érkezik, amely széles fogyasztói csoportot szeretne megszólítani. A Polaroid Cube egy mini sportkamera, amely képes ellenállni az ütésnek és a víznek.

A gazdag kiegészítőkínálat élén a Bicycle Mount kiegészítő tartó áll, amely elképesztő könnyedséggel segít az akciókamera felerősítésében a kerékpár kormányára. A helye közvetlenül a szép sebességmérő mellett van, és érdekes szögben készít éles felvételeket az utazásról. Például a gyors lejtmenetektől biztosan eláll mindenki lélegzete.

Kompatibilis fényképezőgép:
Polaroid Cube

Kód:  PLR010m
Termékszám:  POLC3BM

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10