Oldal frissítése

POLAR Verity Sense optikai érzékelő TF szürke M-XXL

5 1 értékelés

POLAR Verity Sense optikai érzékelő TF szürke M-XXL


Élvezd a tökéletes mozgásszabadságot a Polar Verity Sense érzékelővel

A Polar Verity Sense optikai szívritmus érzékelő a hat LED-del a mozgás teljes szabadságát nyújtja számodra sportolás közben. Ugyanakkor számos opciót kínál, amellyel rögzítheted és visszanézheted a teljesítményedet. Használhatod magában vagy a telefonoddal, sportórával, edzőtermi eszközökön vagy szobabiciklin. Csak helyezd a Polar Verity Sense-t a fel- vagy alkarodra, és már kezdődhet is az edzés. A puha textilből készültpánt semmilyen módon nem akadályoz a mozgásban, ráadásul mosógépben tisztítható. 

Memória 600 órányi edzéshez és akár 20 órás üzemidő egy töltéssel

A Bluetooth és ANT+ technológiának köszönhetően a Polar Verity Sense érzékelő sportórával vagy mobilalkalmazással is párosítható, ezáltal valós időben követheted nyomon az edzéseidet. A beépített memória lehetővé teszi, hogy rögzítsd az értékeidet későbbi elemzés céljából - így nem kell magaddal vinned az órádat vagy a telefonodat az edzéshez. Az akkumulátor akár 20 óráig is bírja, az átviteli tartománylegfeljebb 150 méter, a 16 MB-os memóriában pedig 600 órányi edzés tárolására van lehetőség. A csomag egy USB adaptert is tartalmaz az érzékelő feltöltéséhez.



Az Polar Verity Sense bármilyen sporthoz ideális


A Polar Verity Sense-t akár a medencébe is magaddal viheted, hiszen 50 méterig vízálló. Ez főleg az innovatív úszószemüvegpánt-rögzítőcsatnak köszönhető, amely tervezése révén a legtöbb úszószemüvegre illeszkedik - kényelmesen érintkezik a halántékoddal. Úszás módban a Polar Verity Sense érzékelő figyeli a szívritmust, a tempót és a leúszott távolságot.

Elemezd ki az edzésedet könnyen és gyorsan 

A Polar Flow mobilalkalmazás egy tökéletes edzésplatform, amely életre kelti az adataidat. A szerteágazó edzéselemzési eszköztárral, az automatikus edzésnaplóval, a fejlődésjelenetekkel és az egyéb funkciókkal lehetővé teszi az edzéseid egyszerű elemzését. A Polar Flow kompatibilis az olyan alkalmazásokkal, mint a Strava vagy a TrainingPeaks.

A Polar Verity Sense érzékelő legfontosabb jellemzői

  • Optikai érzékelővel méri a pulzusszámot
  • Integrált memória akár 600 órányi edzéshez(16 MB)
  • Úszószemüveg-rögzítőcsat
  • A Polar Verity Sense többféle csatlakoztatási lehetőséget nyújt
  • Akár 20 órás üzemidő egyetlen töltéssel
  • Kényelmes textil karpánt
  • A Polar Verity Sense 50 méterig vízálló

Paraméterek

Szín

Szín Szürke

Kapcsolódás

Kapcsolódás Bluetooth, ANT+

Tulajdonságok

Funkciók Pulzusszám mérő
Tulajdonságok Állítható hosszúság, Vízhatlan, Integrált memória

Tápellátás

Tápellátás Akkumulátor
Maximális akkumulátor üzemidő 30 óra

Csomagolás

Csomag tartalma Érzékelő

Tömeg

Tömeg 22 g
Kód:  PolVerSEtf
Termékszám:  92083450
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20