Oldal frissítése

Póker - műanyag kártya, piros

4,9 13 értékelés

Póker - műanyag kártya, piros

Póker - a játék, amely magában foglalja a szerencsejátékot és a feszültséget, de a taktika és a póker matematika is elengedhetetlen fontosságú. A játékosoknak öt kártya áll a rendelkezésükre, amelyekből megpróbálják megalkotni a lehetséges kombinációk egyikét, az úgynevezett pókert. Az a játékos nyer, akinek a legmagasabb lapja van. Ha két játékosnak ugyanaz a pókerkeze, akkor általában az nyer, aki magasabb lapokkal rendelkezik.
A csomagban megtalálható a póker szett kiterjesztése - műanyag kártyák. A műanyag kártyák élettartama sokszorosan hosszabb, mint a papír és a műanyag kártyáké. Sokkal ellenállóbbak a mechanikai sérülésekkel és a vízzel szemben is. A doboz 54 műanyag kártyát tartalmaz, a hátoldalán színes motívummal. Ezzel a készlettel jelentősen kibővítheted játéklehetőségeid.
Paraméterek és specifikációk:
Játéktípus:
kártyajáték
A játékosok száma:
2-5
Csomag tartalma:
egy piros műanyag kártyacsomag
Ajánlott életkor:
8+

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól

Termék típusa

Termék típusa Kártyajáték

Játékok és fejtörők

Termék típusa Alapjáték
Csomag tartalma Kártyák
Játékosok minimum száma 2
Játékosok maximális száma 10
Játék hossza 60 perc

Nyelv

Nyelv Cseh

Műfajok és játékfolyamatok

Alműfaj (téma) Klasszikus/retro

Sorozat

Termékszéria Póker
Kód:  ZA312h1
Termékszám:  8590228002068

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20