Oldal frissítése

Pokémon Y - Nintendo 3DS

4,6 5 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Pokémon Y - Nintendo 3DS


A legendás, immáron hatodik generációs Pokémon megérkezett Nintendo-ra is. Az igazi rajongók régóta várták már a folytatást, mely az új elemeknek és az egyéb újdonságoknak köszönhetően maximális játékélménnyel bír. A legnagyobb változás indítás után látható: teljes 3D-s grafika, melyet a lehető legnagyobb mértékben kedvelni fogsz.
A játék elemei tagadhatatlanul az RPG műfaját képviselik, az elején három felfedezett Pokémon közül lehet választani - Fű, Tűz vagy Víz. Mindegyik különleges képességekkel rendelkezik, mely fokozatosan növekszik a mások elleni harcokban és egyéb szituációkban. Az új, Kalos nevezetű régióban, mely meglepően hasonlít Franciaországra, rengeteg tapasztalatot szerezhetsz, valamint felfedezheted Lumiose városát. Ellenőrizz minden sarkot, sosem tudhatod, hol vár egy karakter a felfedezésedre.
Sok játékos számára a fő szórakozást a csodálatos multiplayer mód jelenti. Itt egyszerűen élvezheted a jól kialakított párbajokat a karakterek között. Az alkotók nem felejtették el a többi játékossal való interakciót. Csak néhány érintés az alsó kijelzőn, és bárkivel cserélhetsz Pokémon-t a világon. Csak másokkal való csere által kaphatod meg a legnagyobb legendát, a Pokémon X-et.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj RPG

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól
A játék tartalmának leírása Online

Verzió

Platform 3DS - doboz
Kiadás Elsődleges

Sorozat

Játék és filmsorozat Pokémon

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Nintendo 3DS / 2DS
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MU022wy
Termékszám:  045496524326
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15