Oldal frissítése

Podruce.cz monitor magasító -10 cm, fekete

4,5 509 értékelés
7 290 Ft

Podruce.cz monitor magasító -10 cm, fekete

A monitor állvány optimális magasságba helyezi monitorját. Az ergonómia szabályai szerint a monitor felső peremének legalább szemmagasságban kell lennie. A hagyományos monitorok és asztalok többségénél azonban a perem jóval alacsonyabban van, ezáltal megerőltetik a nyaki gerincet, és hátfájást okoznak. Ez az állvány kiküszöböli ezt a helyzetet. Egészségéhez nagyobb kényelemmel járul hozzá, amelyet biztosan értékelni fog hosszabb ülőmunka esetén. A notebook monitorját is felemelheti vele - így asztali LCD képernyővé alakíthatja át annak minden kényelmével együtt.

Három magasság közül választhatja ki az Ön számára a legoptimálisabbat. Az állvány alatti teret A4-es méretű papír tárolására tervezték, amely praktikus tárolóhelyként is szolgálhat. Kiváló minőségű laminált deszkából készült, több színben kapható. Magassága tehát mindig megfelel az adott körülményeknek, míg színét tekintve az asztallal is összhangban lesz.

A terméket szétszerelt állapotban küldjük.

Műszaki adatok:

Anyaga:
laminált fa

Terhelhetőség:
Legfeljebb 50 kg-ig

Méretek:
Felület: 36 x 25 cm
Magasság: 10 cm

Szín:
fekete

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Jellemzők

Anyag Laminált fa
Maximális terhelhetőség 50 kg
Felszerelés Police

Méret

Szélesség 36 cm
Magasság 10 cm
Mélység 25 cm

Tulajdonságok

Terhelhetőség 50 kg
Anyag Fa
Típus Szilárd
Felszerelés Polc
Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 36 mm
Magasság 10 mm
Mélység 25 mm
Kód:  POD005b3
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  P10C

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05