Oldal frissítése

POCO F6 Pro 16GB / 1TB White

4,2 8 értékelés
286 690 Ft

POCO F6 Pro 16GB / 1TB White

Ez a fejlett POCO F6 Pro okostelefon része a smarttelefonok táborának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetővé teszi, hogy naprakész légy az internetnek köszönhetően, illetve videókat és képeket is készíthetsz vele. 3 objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül remek szórakozást nyújt a számos játék vagy akár hasznos alkalmazás, amit letölthetsz rá. Az okostelefon 6,67" -es képernyővel rendelkezik, melyet a nagy telefonok szerelmesei örömmel fogadnak majd. Belül dual SIM kártya konfiguráció számára előkészített hely található. A folyamatok folyamatos működéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor gondoskodik. 16 GB RAM-mal gazdálkodik. A fájlok, fotók és videók számára 1024GB belső tárhely áll rendelkezésre. Ilyen memóriával nem okoz majd problémát a hosszú videók vagy a kiváló minőségű fényképek készítése és tárolása. Az elégséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan népszerű csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C. Ez a remek POCO mobiltelefon 2024 óta van forgalomban.

Mobiltelefon POCO F6 Pro 16GB / 1TB White ...
Mobiltelefon POCO F6 Pro 16GB / 1TB White ...

POCO F6 Pro 16GB / 1TB White mobiltelefon alapvető paraméterei

  • Ezen POCO okostelefon 6,67" méretű kijelzővel készült
  • A folyamatok problémamentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 16 GB rendszermemóriával van ellátva
  • Az elégséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C
  • A hátlapi fő kamera felbontása 50 Mpx
  • A készülék hátulján 3 kameralencse található
  • A mobiltelefon P-OLED 6,67"méretű képernyővel rendelkezik
  • A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további népszerű funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass, HDR10+ és adaptív frekvencia
  • A képernyő 4000 Nits fényerőt képes biztosítani
  • A fő műveleteket a fejlett Android 14 operációs rendszer és HyperOS felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók megőrzésére 1024 GB belső memória van biztosítva
  • A telefonnak van egy nyílása egy nano SIM kártya számára
  • Támogatott adatszolgáltatások: 5G, LTE (4G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G)
  • A megfelelő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: Adreno 740

Ennek a remek POCO telefonnak a kijelzőjét élmény lesz nézni

Örömteli lesz minden egyes pillanat, amit ezzel a lenyűgöző POCO telefon használatával töltünk el, mivel 6,67" P-OLED típusú kijelzője, mely QHD 3200 × 1440 felbontással rendelkezik, tökéletes minőségű tartalmat megjelenítésére képes. A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. Ezenkívül a frekvencia módosítható a kijelzőn zajló események alapján. A telefon gyárilag a fejlett Gorila Glass védelemmel rendelkezik, amely megakadályozza a karcolásokat és a mechanikai sérüléseket. A HDR 10+ formátum az egyik legkifinomultabb technológia, amelynek a részletgazdag és lenyűgöző jeleneteket köszönhetjük. Azért, hogy a kijelző jobban olvasható legyen, növelni kell annak fényerejét. Ez a fejlett POCO mobiltelefon 4000 Nits mértékű fényerőt is képes elérni, amely közvetlen napsütésben is tiszta és jól látható képet eredményez.

Mobiltelefon POCO F6 Pro 16GB / 1TB White ...
Mobiltelefon POCO F6 Pro 16GB / 1TB White ...

Készíts lélegzetelállító képeket

A telefonnal való fényképezés elengedhetetlen része a három lencsét tartalmazó hátoldali kamerarendszer. Ez a nagyszerű POCO mobiltelefon el van látva 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera tökéletes választás közeli képek készítésére például virágokról, rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózás lényege a nagyfokú részletesség elérése, és az általában nem megfigyelhető apró struktúrák feltárása. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű , nagy méretű képek készítését. Olyan jelenetek és panorámák rögzítésére szolgál, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér megjelenítése. Ezzel a modern POCO okostelefonnal 7680 × 4320 (8K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetünk videó felvételeket. Ahhoz, hogy tökéletesen éles képeket tudjuk rögzíteni, elengedhetetlen az optikai képstabilizáló funkció. A LED-es vaku segítségünkre lesz, amennyiben gyenge fényviszonyok között készítünk képeket.

Megfelelő akkumulátor-élettartam

Ezen kitartó POCO mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, biztosítja a két vagy több napos készenlétet. El van látva gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 120 W. A töltésére USB-C csatlakozó áll rendelkezésre.

Mobiltelefon POCO F6 Pro 16GB / 1TB White ...
Mobiltelefon POCO F6 Pro 16GB / 1TB White ...

Ezen POCO mobiltelefon kiemelkedő teljesítménnyel rendelkezik

A nagyszerű POCO mobiltelefon funkcióit a fejlett Android operációs rendszer garantálja, melynek verziója Android 14, HyperOS felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és változatos programjairól , illetve alkalmazásairól. 16 GB RAM-mal látták el, melynek nem okoz problémát a virtuális valóság és a 3D-s játékok kezelése. Fotóink és videóink, illetve fájljaink megőrzésére 1024 GB integrált memória áll rendelkezésre, amely szinte megegyezik a számítógépekkel, ezáltal nagy mennyiségű adat tárolására leszünk képesek, akár 4K videókkal is dolgozhatunk.

Ez a modern POCO mobiltelefon több kommunikációs lehetőséget kínál

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport és GSM. Az NFC (Near Field Communication) lehetővé teszi, hogy két, egymástól legfeljebb 10 cm távolságban elhelyezkedő eszköz érintésmentesen kapcsolódjon egymáshoz. Ennek köszönhetően, a hitelkártya használata nélkül, érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben a mobilunkkal. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológiának köszönhetően egyszerűen csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, leegyszerűsítve a kommunikációt, és az adatok megosztását kábelek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ az eszközök helyzetének meghatározására a föld felszínén Ennek a rendszernek köszönhetően valósulhat meg a mobiltelefonok pontos helymeghatározása, amely hasznos ahhoz, hogy tudjunk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni. Az infraport egy vezeték nélküli kommunikációs technológia, amely lehetővé teszi az adatcserét egymáshoz közeli eszközök között. Jelenleg az infraportot gyakran használják a televízió vagy más kompatibilis készülékek távirányítójának a helyettesítésére.

Mobiltelefon POCO F6 Pro 16GB / 1TB White ...
Mobiltelefon POCO F6 Pro 16GB / 1TB White ...

Kommunikálj és szórakozz határok nélkül

A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM kártya számára. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését lehetővé teszi a gyors 5G, LTE (4G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G) adatszolgáltatás, amelynek köszönhetően gyorsan és fennakadás nélkül tölthetünk le nagy méretű fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy videótelefonálhatunk szeretteinkkel. A mobiltelefonnal kezdeményezhetünk hívásokat az interneten is, nem csak a hagyományos telefonhálózaton. VoWiFi és VoLTE használatával kommunikál.

Mindig jól jönnek a praktikus hozzáadott funkciók

Élvezd az életet teljes mértékben a népszerű POCO mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek köszönhetően, a telefon zárolása egy gyors pillantással feloldható. A készülék kijelzőjén azonban ujjlenyomat olvasó is helyet kapott. A szöveges üzeneteknél gazdagabb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefon kompatibilis az OTG funkcióval, amellyel lehetséges olyan hardverek csatlakoztatása, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelő felismeri, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük a telefont, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Mobiltelefon POCO F6 Pro 16GB / 1TB White ...

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok, töltőkábel (USB-A → USB-C) és kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Méretei:

160,86 × 74,95 × 8,41 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

206 g

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője 6,67"
Kijelző felbontása 3200 × 1440
Operációs rendszer Android
Kártya konfiguráció Dual SIM
SD-kártyahely Nem
Hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
Előlapi kamera felbontása 16 Mpx
Megjelenés éve 2024

Funkciók

Tulajdonságok Gyorstöltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, Arcfeloldás, MMS támogatás, OTG

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős
Gorilla Glass verziója 5
Magasság 160,86 mm
Szélesség 74,95 mm
Mélység 8,41 mm
Súly 206 g
Szín Fehér

Kijelző

Kijelző mérete 6,67 " (16,94 cm)
Kijelző típusa P-OLED
Kijelző tulajdonságai Gorilla Glass, HDR10+, Adaptív frekvencia
Kijelző képfrissítési gyakorisága 120 Hz
Kijelző pixelsűrűség 526 PPI
Kijelző fényereje 4 000 Nits
Előlapi kamerasziget formája Kör

Fényképezőgép

Fényképezőgép típusa Széles látószögű , Makro
Hátlapi kamerák száma 3 ×
Előlapi kamerák száma 1 ×
Hátlapi (fő) kamera felbontása 50 Mpx
Széles látószögű kamera felbontása 8 Mpx
Széles látószögű kamera rekesznyílása f/2,2
Makró kamera felbontása 2 Mpx
Előlapi kamera felbontása 16 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2,2
Maximális fényerő f/1,6
Képstabilizálás Optikai
Maximum videó felbontás 7680 × 4320 (8K Ultra HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 2160p (4K) 24fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 960fps, 720p (HD) 960fps
Kamera funkciói Vaku

Töltés és akkumulátor üzemidő

Töltési teljesítmény 120 W
Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 16 GB
Belső memória 1 024 GB
Processzor címke Qualcomm
Processzormagok száma 8 ×
Processzor frekvencia 3,2 GHz (3 200 MHz)
Processzor típusa Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2
Grafikus gyorsító Adreno 740

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport
Támogatott hálózati típus 5G, LTE (4G), GSM/GPRS (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Bluetooth hatótávolság 5.3
Internetes hívás VoWiFi, VoLTE

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók USB-C
Érzékelők Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Közelségérzékelő

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban Töltő (adapter kábellel), Tok, Töltőkábel (USB-A → USB-C), Kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 14
Felhasználói felület HyperOS

Telefon márka/model

Telefonmárka POCO
Telefon modell F6 Pro
Kód:  SKPOCO121c2
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  MZB0GV8EU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20