Oldal frissítése

POCO F6 Pro 12GB / 512GB White

4,2 8 értékelés
252 990 Ft

POCO F6 Pro 12GB / 512GB White

Eme POCO F6 Pro mobiltelefon szerves részét képezi az okostelefonok táborának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetővé teszi, hogy naprakész légy az internetnek köszönhetően, illetve videókat és képeket is készíthetsz vele. 3 hátlapi kamera segítségével, de akár játékokat vagy sok hasznos alkalmazást is letölthetsz rá. Az okostelefon 6,67" -es képernyővel rendelkezik, melyet a nagy telefonok szerelmesei örömmel fogadnak majd. A készülék belsejében dual SIM kártya konfiguráció számára van előkészítve a hely. A rendszer problémamentes működtetéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor gondoskodik. 12 GB rendszermemóriával rendelkezik. A fájlok, fotók és videók számára 512GB belső tárhely van biztosítva. Ez a memória lehetővé teszi a hosszú videók és a kiváló minőségű fényképek készítését és tárolását. A megfelelő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint USB-C. Ez a remek POCO okostelefon 2024 óta van hivatalosan a piacon.

Mobiltelefon POCO F6 Pro 12GB / 512GB White ...
Mobiltelefon POCO F6 Pro 12GB / 512GB White ...

POCO F6 Pro 12GB / 512GB White mobiltelefon alapvető paraméterei

  • Ezen POCO okostelefon 6,67" méretű képernyővel van ellátva
  • A folyamatok zökkenőmentes működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 12 GB rendszermemóriával van ellátva
  • A kellő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Olyan népszerű csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C
  • A hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
  • A hátlapon 3 kameralencse kapott helyet
  • A mobiltelefon P-OLED 6,67"méretű képernyővel rendelkezik
  • A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass, HDR10+ és adaptív frekvencia
  • A kijelző 4000 Nits fényerőt nyújt
  • Az alapvető funkciókat a fejlett Android 14 operációs rendszer és HyperOS felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók számára 512 GB integrált memória áll rendelkezésre
  • A telefonban rendelkezésre áll hely egy nano SIM kártya számára
  • Olyan hálózati szolgáltatásokat támogat, mint 5G, LTE (4G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G)
  • Az elégséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja
  • Grafikus gyorsító: Adreno 740

Ennek a remek POCO telefonnak a képernyőjét szívesen fogod nézni

Örömteli lesz minden momentum, amit ezzel a csodás POCO telefon használatával töltünk el, mivel 6,67" P-OLED típusú kijelzője, mely QHD 3200 × 1440 felbontással rendelkezik, képes tökéletes minőségű tartalmat megjeleníteni. A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. Ezenkívül a frekvencia beállítható a kijelzőn zajló események alapján. A telefon a fejlett Gorila Glass védelemmel rendelkezik, amely megóvja a készüléket a karcolásoktól és egyéb mechanikus sérülésektől. Az integrált HDR 10+ formátum az egyik legkifinomultabb technológia, amelynek a gyönyörű jeleneteket köszönhetjük. Annak érdekében, hogy könnyebben olvashassuk a kijelzőt, növelnünk kell annak fényerejét. Ez a modern POCO mobiltelefon 4000 Nits mértékű fényerőt is képes elérni, amely közvetlen napsütésben is jól látható képet eredményez.

Mobiltelefon POCO F6 Pro 12GB / 512GB White ...
Mobiltelefon POCO F6 Pro 12GB / 512GB White ...

Örökíts meg minden fontos eseményt

A telefonnal történő fotózás alapvető része a három hátoldali kamera. Ez a kiemelkedő POCO okostelefon rendelkezik 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera tökéletes eszköz arra, hogy részletgazdag közeli képeket készítsünk például virágokról rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózás lényege a nagyfokú részletesség elérése, és az általában nehezen észrevehető apró struktúrák feltárása. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles perspektívában mutatja meg a világot. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér megmutatása. Eme POCO mobiltelefonnal 7680 × 4320 (8K Ultra HD) maximális felbontásban videózhatunk. Az éles képek rögzítésekor jól jön az optikai képstabilizálás. A LED-es vaku segítségünkre lesz, amennyiben gyenge fényviszonyok között készítünk képeket.

Nem fogsz csalódni a telefon akkumulátorában

Ezen kitartó POCO mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, probléma nélkül kibírja két vagy akár több napig is. Rendelkezik gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 120 W. Feltöltésére USB-C csatlakozó használható.

Mobiltelefon POCO F6 Pro 12GB / 512GB White ...
Mobiltelefon POCO F6 Pro 12GB / 512GB White ...

Ezen POCO okostelefon megbízható teljesítménnyel rendelkezik

A modern POCO okostelefon funkcióit a fejlett Android operációs rendszer működteti, melynek verziója Android 14, HyperOS felhasználói felülettel. Az Android nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálájáról ismert. 12 GB rendszermemóriával funkcionál, amely könnyedén futtatja a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. Fotóink és videóink, illetve fájljaink megőrzésére 512 GB belső memória áll rendelkezésre, amely versenytársa lehet még a laptopoknak is, és megoldja a legnagyobb adatok és alkalmazások tárolásának problémáját is.

Eme POCO okostelefon több kommunikációs lehetőséget kínál

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport és GSM. Az NFC (Near Field Communication) technológia lehetővé teszi az egymástól legfeljebb 10 cm-re elhelyezkedő eszközök közötti érintésmentes kommunikációt. Ennek köszönhetően érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben, anélkül, hogy elővennénk a hitelkártyánkat. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad is megmarad. Könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz a Bluetooth technológiának köszönhetően, ezzel leegyszerűsítve az adatok megosztását és a kommunikációt kábelek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia a műholdas jeleknek köszönhetően képes azonosítani az eszközök helyzetét a föld felszínén Ez a rendszer teszi lehetővé a mobiltelefonok pontos helymeghatározását, amely hasznos a navigációhoz, térképolvasáshoz, útvonalrögzítéshez, közeli helyek kereséséhez és sok más alkalmazáshoz. Az infraport egy vezeték nélküli kommunikációs technológia, amely lehetővé teszi az adatcserét egymáshoz közeli eszközök között. Manapság az infravörös kapcsolat gyakran használatos a televízió vagy más kompatibilis készülékek távirányítójának a helyettesítésére.

Mobiltelefon POCO F6 Pro 12GB / 512GB White ...
Mobiltelefon POCO F6 Pro 12GB / 512GB White ...

Kommunikálj és szórakozz határok nélkül

A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM kártya részére. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését lehetővé teszi a gyors 5G, LTE (4G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G) adatszolgáltatás, amely segítségével gyorsan és könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy videótelefonálhatunk szeretteinkkel. A mobiltelefonnal kezdeményezhetünk hívásokat az interneten is, nem csak a hagyományos telefonhálózaton. VoWiFi és VoLTE technológiát használ a hívásokhoz.

Mindig örülünk a praktikus funkcióknak

Hozd ki a legtöbbet a napból a népszerű POCO mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek köszönhetően, a telefon zárolása egy gyors pillantással feloldható. Az okostelefon kijelzőjén ráadásul ujjlenyomat olvasó is található. Az MMS-nek köszönhetően sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal, mint a szöveges üzentekben. Az okostelefon támogatja az OTG funkciót, amely lehetővé teszi olyan hardverek csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelő felismeri, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük a telefont, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Mobiltelefon POCO F6 Pro 12GB / 512GB White ...

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok, töltőkábel (USB-A → USB-C) és kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Méretei:

160,86 × 74,95 × 8,41 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

206 g

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője 6,67"
Kijelző felbontása 3200 × 1440
Operációs rendszer Android
Kártya konfiguráció Dual SIM
SD-kártyahely Nem
Hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
Előlapi kamera felbontása 16 Mpx
Megjelenés éve 2024

Funkciók

Tulajdonságok Gyorstöltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, Arcfeloldás, MMS támogatás, OTG

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős
Gorilla Glass verziója 5
Magasság 160,86 mm
Szélesség 74,95 mm
Mélység 8,41 mm
Súly 206 g
Szín Fehér

Kijelző

Kijelző mérete 6,67 " (16,94 cm)
Kijelző típusa P-OLED
Kijelző tulajdonságai Gorilla Glass, HDR10+, Adaptív frekvencia
Kijelző képfrissítési gyakorisága 120 Hz
Kijelző pixelsűrűség 526 PPI
Kijelző fényereje 4 000 Nits
Előlapi kamerasziget formája Kör

Fényképezőgép

Fényképezőgép típusa Széles látószögű , Makro
Hátlapi kamerák száma 3 ×
Előlapi kamerák száma 1 ×
Hátlapi (fő) kamera felbontása 50 Mpx
Széles látószögű kamera felbontása 8 Mpx
Széles látószögű kamera rekesznyílása f/2,2
Makró kamera felbontása 2 Mpx
Előlapi kamera felbontása 16 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2,2
Maximális fényerő f/1,6
Képstabilizálás Optikai
Maximum videó felbontás 7680 × 4320 (8K Ultra HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 2160p (4K) 24fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 960fps, 720p (HD) 960fps
Kamera funkciói Vaku

Töltés és akkumulátor üzemidő

Töltési teljesítmény 120 W
Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 12 GB
Belső memória 512 GB
Processzor címke Qualcomm
Processzormagok száma 8 ×
Processzor frekvencia 3,2 GHz (3 200 MHz)
Processzor típusa Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2
Grafikus gyorsító Adreno 740

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport
Támogatott hálózati típus 5G, LTE (4G), GSM/GPRS (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Bluetooth hatótávolság 5.3
Internetes hívás VoWiFi, VoLTE

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók USB-C
Érzékelők Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Közelségérzékelő

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban Töltő (adapter kábellel), Tok, Töltőkábel (USB-A → USB-C), Kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 14
Felhasználói felület HyperOS

Telefon márka/model

Telefonmárka POCO
Telefon modell F6 Pro
Kód:  SKPOCO121b2
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  MZB0HBDEU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10