Oldal frissítése

POCO F6 Pro 12GB / 512GB Black

4,2 8 értékelés
252 990 Ft

POCO F6 Pro 12GB / 512GB Black

Ez a fejlett POCO F6 Pro okostelefon szerves részét képezi a smarttelefonok táborának érintőképernyővel. Lehetővé teszi az internet használatát, illetve képek és videók készítését. három hátlapi kamera segítségével, ezenkívül különféle praktikus alkalmazások vagy játékok használatára is ideális. A mobiltelefon 6,67" -es kijelzővel rendelkezik, amelyet a nagy telefonok szerelmesei imádni fognak. A készülék belsejében dual SIM kártya konfiguráció számára előkészített hely található. A folyamatok problémamentes működtetéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor gondoskodik. 12 GB rendszermemóriával rendelkezik. A fájlok, fotók és videók eltárolására 512GB belső tárhely biztosított. Ilyen memóriával probléma nélkül készíthetünk hosszú videókat vagy kiváló minőségű fotókat. A kellő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C. Eme POCO okostelefon 2024 óta van forgalomban.

Mobiltelefon POCO F6 Pro 12GB / 512GB Black ...
Mobiltelefon POCO F6 Pro 12GB / 512GB Black ...

POCO F6 Pro 12GB / 512GB Black mobiltelefon alapvető jellemzői

  • Eme POCO okostelefon 6,67" méretű kijelzővel rendelkezik
  • Az összes funkció és művelet vezérléséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 12 GB RAM-mal látták el
  • Az elégséges energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Érdemes megemlíteni az olyan népszerű csatlakozókat, mint USB-C
  • A hátlapi fő kamera felbontása 50 Mpx
  • A készülék hátsó oldalán 3 kameralencse helyezkedik el
  • A mobiltelefon P-OLED 6,67"méretű képernyővel van ellátva
  • A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan praktikus tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass, HDR10+ és adaptív frekvencia
  • A kijelző 4000 Nits fényerőt nyújt
  • A fő funkciókat a fejlett Android 14 operációs rendszer és HyperOS felhasználói felület látja el
  • A fájlok, fotók és videók számára 512 GB belső memória áll rendelkezésre
  • A telefon rendelkezik egy slot-tal egy nano SIM kártya számára
  • Olyan adatszolgáltatásokat érhetünk el, mint 5G, LTE (4G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G)
  • A megfelelő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: Adreno 740

Ezen POCO telefonnak a kijelzőjét élmény lesz nézni

Örömteli lesz minden egyes pillanat, amit ezzel a csodás POCO telefonnal tölthetünk el, mivel 6,67" P-OLED típusú kijelzője, mely QHD 3200 × 1440 felbontással rendelkezik, tökéletes minőségű tartalmat megjelenítésére képes. A gyors jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. Ezenkívül a kijelzőn zajló események alapján beállítani tudjuk a frekvenciát. A telefon már gyárilag a fejlett Gorilla Glass üveggel van ellátva, amely védelmet nyújt a karcolások és egyéb mechanikus sérülések ellen. Az integrált HDR 10+ formátum a legnépszerűbb és legkifinomultabb technológiák közé tartozik, amely minden típusú jelenetet tökéletesen renderel. Annak érdekében, hogy könnyebben olvashassuk a kijelzőt, növelnünk kell annak fényerejét. Ez a remek POCO okostelefon 4000 Nits mértékű fényerővel rendelkezik, amely még erős napsütésben is tiszta és jól látható képet biztosít.

Mobiltelefon POCO F6 Pro 12GB / 512GB Black ...
Mobiltelefon POCO F6 Pro 12GB / 512GB Black ...

Fotózz minden fontos eseményen

A telefonnal történő fotózás elengedhetetlen része a három hátsó kamera. Ez a nagyszerű POCO mobiltelefon rendelkezik 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera ideális választás közeli képek készítésére például virágokról, rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózás célja a részletgazdag megjelenítés, és az általában nehezen észrevehető apró struktúrák feltárása. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű felvételeket. Nagy jelenetek és panorámák fotózására szolgál, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér megmutatása. Ezzel a modern POCO mobiltelefonnal 7680 × 4320 (8K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetünk videókat. Nagyon hasznos funkció az optikai képstabilizálás. Ha gyenge fényviszonyok között fotózunk, a vaku segítségünkre lesz.

Nem fogsz csalódni a telefon akkumulátorában

Ezen kitartó POCO mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, gond nélkül kibírja két vagy akár több napig is. El van látva gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 120 W. A töltésére USB-C konnektor áll rendelkezésre.

Mobiltelefon POCO F6 Pro 12GB / 512GB Black ...
Mobiltelefon POCO F6 Pro 12GB / 512GB Black ...

Ezen POCO okostelefon kiemelkedő teljesítményt garantál

A remek POCO okostelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer látja el, melynek verziója Android 14, HyperOS felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. 12 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik, melynek nem okoz problémát a virtuális valóság és a 3D-s játékok kezelése. A fájlok, illetve fotóink és videóink tárolására 512 GB belső tárhely van biztosítva, amely megegyezik a számítógépekkel, így még a 4K videók sem jelentenek problémát, emellett nagy mennyiségű adat tárolására leszünk képesek.

Eme POCO mobiltelefon több féle kommunikációs lehetőséget kínál

Érdemes megemlíteni az olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokat, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport és GSM. Az NFC (Near Field Communication) technológia lehetővé teszi, hogy két, egymástól legfeljebb 10 cm távolságban elhelyezkedő eszköz érintésmentesen kapcsolódjon egymáshoz. Ennek köszönhetően érintésmentesen fizethetünk az üzletekben anélkül, hogy elővennénk a hitelkártyánkat. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad sem fogy. A Bluetooth technológia segítségével egyszerűen csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ezzel megkönnyítve az adatok megosztását és a kommunikációt vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jelek segítségével azonosítja a föld felszínén található eszközök helyzetét Ez a rendszer lehetővé teszi a mobiltelefonok számára a pontos helymeghatározást, amely nélkül nem lennénk képesek navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni. Az infraport egy vezeték nélküli kommunikációs rendszer, amely infravörös sugarakat használ az adatok továbbítására az egymáshoz közeli eszközök között. Manapság az infravörös kapcsolatot gyakran használják a TV vagy más kompatibilis készülékek távirányítójának a helyettesítésére.

Mobiltelefon POCO F6 Pro 12GB / 512GB Black ...
Mobiltelefon POCO F6 Pro 12GB / 512GB Black ...

Kommunikálj és szórakozz határok nélkül

A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM kártya számára. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését biztosítja a gyors 5G, LTE (4G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G) adatszolgáltatás, amely segítségével gyorsan és könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy videótelefonálhatunk szeretteinkkel. A mobiltelefon képes az interneten is hívásokat kezdeményezni a hagyományos telefonhálózaton kívül. VoWiFi és VoLTE segítségével képes kommunikálni.

Jól átgondolt praktikus funkciók

Élj teljes életet a népszerű POCO mobiltelefonnal. A telefon feloldásához csak egy gyors pillantás kell, köszönhetően a biometrikus arcfelismerésnek. Ezenkívül ujjlenyomat olvasó is helyet kapott az okostelefon kijelzőjén. A szöveges üzeneteknél sokkal érdekesebb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az OTG funkció használható az okostelefonon, amellyel lehetséges további hardvereket csatlakoztatni hozzá, mint például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Mobiltelefon POCO F6 Pro 12GB / 512GB Black ...

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok, töltőkábel (USB-A → USB-C) és kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Méretei:

160,86 × 74,95 × 8,41 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

206 g

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője 6,67"
Kijelző felbontása 3200 × 1440
Operációs rendszer Android
Kártya konfiguráció Dual SIM
SD-kártyahely Nem
Hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
Előlapi kamera felbontása 16 Mpx
Megjelenés éve 2024

Funkciók

Tulajdonságok Gyorstöltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, Arcfeloldás, MMS támogatás, OTG

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős
Gorilla Glass verziója 5
Magasság 160,86 mm
Szélesség 74,95 mm
Mélység 8,41 mm
Súly 206 g
Szín Fekete

Kijelző

Kijelző mérete 6,67 " (16,94 cm)
Kijelző típusa P-OLED
Kijelző tulajdonságai Gorilla Glass, HDR10+, Adaptív frekvencia
Kijelző képfrissítési gyakorisága 120 Hz
Kijelző pixelsűrűség 526 PPI
Kijelző fényereje 4 000 Nits
Előlapi kamerasziget formája Kör

Fényképezőgép

Fényképezőgép típusa Széles látószögű , Makro
Hátlapi kamerák száma 3 ×
Előlapi kamerák száma 1 ×
Hátlapi (fő) kamera felbontása 50 Mpx
Széles látószögű kamera felbontása 8 Mpx
Széles látószögű kamera rekesznyílása f/2,2
Makró kamera felbontása 2 Mpx
Előlapi kamera felbontása 16 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2,2
Maximális fényerő f/1,6
Képstabilizálás Optikai
Maximum videó felbontás 7680 × 4320 (8K Ultra HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 2160p (4K) 24fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 960fps, 720p (HD) 960fps
Kamera funkciói Vaku

Töltés és akkumulátor üzemidő

Töltési teljesítmény 120 W
Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 12 GB
Belső memória 512 GB
Processzor címke Qualcomm
Processzormagok száma 8 ×
Processzor frekvencia 3,2 GHz (3 200 MHz)
Processzor típusa Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2
Grafikus gyorsító Adreno 740

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport
Támogatott hálózati típus 5G, LTE (4G), GSM/GPRS (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Bluetooth hatótávolság 5.3
Internetes hívás VoWiFi, VoLTE

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók USB-C
Érzékelők Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Közelségérzékelő

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban Töltő (adapter kábellel), Tok, Töltőkábel (USB-A → USB-C), Kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 14
Felhasználói felület HyperOS

Telefon márka/model

Telefonmárka POCO
Telefon modell F6 Pro
Kód:  SKPOCO121b1
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  MZB0HBBEU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10