Oldal frissítése

POCO F6 12GB / 512GB Green

4,8 6 értékelés
202 290 Ft

POCO F6 12GB / 512GB Green

Eme POCO F6 mobiltelefon része az okostelefonok táborának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetőséget nyújt az interneten való böngészésre, illetve képek és videók rögzítésére. két objektívvel rendelkező kamera segítségével, de akár sok praktikus alkalmazást vagy játékot is letölthetsz rá. A mobiltelefon 6,67" -es kijelzővel rendelkezik, amelyet a nagy telefonok rajongói imádni fognak. A készülék belsejében dual SIM kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. A rendszer zökkenőmentes működéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 processzor gondoskodik. 12 GB RAM-mal látták el. A fájlok, fotók és videók számára 512GB belső tárhely van biztosítva. Ilyen memóriával probléma nélkül készíthetünk hosszú videókat vagy kiváló minőségű fotókat. A szükséges energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Érdemes megemlíteni az olyan népszerű csatlakozókat, mint USB-C. IP54 szintű védelmi fokozattal van ellátva. Ezen POCO mobiltelefon 2024 óta van a piacon.

Mobiltelefon POCO F6 12GB / 512GB Green ...
Mobiltelefon POCO F6 12GB / 512GB Green ...

POCO F6 12GB / 512GB Green okostelefon alapvető tulajdonságai

  • Ezen POCO okostelefon 6,67" méretű kijelzővel készült
  • A folyamatok zökkenőmentes működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 12 GB RAM-mal gazdálkodik
  • Az elégséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Olyan népszerű csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C
  • A fő hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
  • A hátlapján 2 kamera helyezkedik el
  • A mobiltelefon AMOLED 6,67"méretű képernyővel van szerelve
  • A dinamikus jelenetek rajongóit is elkápráztatja 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass és adaptív frekvencia
  • A képernyő 2400 Nits fényerőt biztosít
  • Az elsődleges műveleteket a fejlett Android 14 operációs rendszer és HyperOS felhasználói felület látja el
  • A fájlok, fotók és videók eltárolására 512 GB belső tárhely áll rendelkezésre
  • A telefon rendelkezik egy slot-tal egy nano SIM kártya számára
  • Támogatott adatszolgáltatások: 5G, LTE (4G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G)
  • A megfelelő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: Adreno 735

Ennek a nagyszerű POCO telefonnak a képernyőjét szívesen fogjuk nézni

Örömteli lesz majd minden eltöltött pillanat, amit ezzel a lenyűgöző POCO telefonnal tölthetünk el, mivel 6,67" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2712 × 1220 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat jelenít meg. A dinamikus jelenetek rajongóit is lenyűgözi a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. Ezenkívül a kijelzőn zajló események alapján módosítani tudjuk a frekvenciát. A telefon már gyárilag a fejlett Gorilla Glass üveggel van ellátva, amely megakadályozza a karcolásokat és a mechanikai sérüléseket. A kijelző könnyebb olvashatósága érdekében növelni kell annak fényerejét. Ezen POCO okostelefon 2400 Nits mértékű fényerőt is képes elérni, amely még erős napsütésben is jó kontrasztot biztosít.

Mobiltelefon POCO F6 12GB / 512GB Green ...
Mobiltelefon POCO F6 12GB / 512GB Green ...

Örökítsd meg a fontos pillanatokat

A telefonnal történő fényképezés elengedhetetlen részét képezi a két hátoldali kamera. Ez a nagyszerű POCO mobiltelefon rendelkezik 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamerával széles látószögű felvételeket készíthetünk. Olyan jelenetek és panorámák rögzítésére ideális, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér megjelenítése. Ezzel a modern POCO mobiltelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetünk videókat. A videók rögzítésekor jól jön az elektronikus képstabilizálás. Az éles képek készítésekor nagy hasznát vesszük az optikai képstabilizátornak. Amennyiben gyenge fényviszonyok között készítünk képeket, a LED-es vaku segítségünkre lesz.

Számíthatsz a telefon akkumulátorára

Ezen kitartó POCO mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, biztosítja a két vagy több napos készenlétet. El van látva gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 90 W. Feltöltésére USB-C csatlakozó áll rendelkezésre.

Mobiltelefon POCO F6 12GB / 512GB Green ...
Mobiltelefon POCO F6 12GB / 512GB Green ...

Ezen POCO okostelefon kiemelkedő teljesítménnyel büszkélkedhet

A nagyszerű POCO mobiltelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer irányítja, melynek verziója Android 14, HyperOS felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. 12 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik, amely könnyedén futtatja a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. A fájlok, illetve fotóink és videóink tárolására 512 GB belső tárhely áll rendelkezésre, amely összehasonlítható még a számítógépekkel is, így nagy mennyiségű adatot tudunk majd tárolni, még a 4K videók sem jelentenek gondot.

Eme POCO mobiltelefon különböző kommunikációs lehetőséggel rendelkezik

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport és GSM. Az NFC (Near Field Communication) biztosítja az egymástól legfeljebb 10 cm-re elhelyezkedő eszközök közötti érintésmentes kommunikációt. Ezáltal egyszerűen és érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben, és nem kell elővennünk a hitelkártyánkat sem. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően könnyedén élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológiának köszönhetően egyszerűen csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, leegyszerűsítve a kommunikációt, és az adatok megosztását kábelek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jelek segítségével azonosítja a föld felszínén található eszközök helyzetét Ez a rendszer lehetővé teszi a mobiltelefonok számára a pontos helymeghatározást, amely hasznos a navigációhoz, térképolvasáshoz, útvonalrögzítéshez, közeli helyek kereséséhez és sok más alkalmazáshoz. Az infraport egy vezeték nélküli kommunikációs technológia, amely infravörös sugarak használatával továbbít adatokat az egymáshoz közeli eszközök között. Manapság az infravörös kapcsolatot gyakran használják a televízió vagy más kompatibilis készülékek távirányítójának a helyettesítésére.

Mobiltelefon POCO F6 12GB / 512GB Green ...

Kommunikálj és szórakozz korlátok nélkül

A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM kártya részére. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését garantálja a gyors 5G, LTE (4G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G) adatszolgáltatás, így könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy kezdeményezhetünk videóhívásokat. A mobiltelefonnal nem csak a hagyományos telefonhálózaton, de akár az interneten keresztül is kezdeményezhetünk hívásokat. VoWiFi és VoLTE technológiát használ a hívásokhoz.

A praktikus hozzáadott funkcióknak mindig örülünk

Használd ki az élet minden pillanatát a népszerű POCO mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerés egyetlen pillantással feloldja a telefonod. Ezenkívül ujjlenyomat olvasó is helyet kapott az okostelefon kijelzőjén. A szöveges üzenetekhez képest sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal MMS-ben. Az okostelefon rendelkezik OTG funkcióval, amellyel lehetséges olyan hardverek csatlakoztatása, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok, töltőkábel (USB-A → USB-C) és kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Méretei:

160,5 × 74,4 × 7,8 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

179 g

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője 6,67"
Kijelző felbontása 2712 × 1220
Operációs rendszer Android
Kártya konfiguráció Dual SIM
SD-kártyahely Nem
Hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
Előlapi kamera felbontása 20 Mpx
Megjelenés éve 2024

Funkciók

Tulajdonságok Gyorstöltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, Arcfeloldás, MMS támogatás, OTG

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős
Védelmi fokozat IP54
Gorilla Glass verziója Victus
Magasság 160,5 mm
Szélesség 74,4 mm
Mélység 7,8 mm
Súly 179 g
Szín Zöld

Kijelző

Kijelző mérete 6,67 " (16,94 cm)
Kijelző típusa AMOLED
Kijelző tulajdonságai Gorilla Glass, Adaptív frekvencia
Kijelző képfrissítési gyakorisága 120 Hz
Kijelző pixelsűrűség 446 PPI
Kijelző fényereje 2 400 Nits
Előlapi kamerasziget formája Kör

Fényképezőgép

Fényképezőgép típusa Széles látószögű
Hátlapi kamerák száma 2 ×
Előlapi kamerák száma 1 ×
Hátlapi (fő) kamera felbontása 50 Mpx
Széles látószögű kamera felbontása 8 Mpx
Széles látószögű kamera rekesznyílása f/2,2
Előlapi kamera felbontása 20 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2,2
Maximális fényerő f/1,59
Képstabilizálás Optikai, Elektronikus
Maximum videó felbontás 3840 × 2160 (4K Ultra HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 2160p (4K) 60fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 120fps, 1080p (Full HD) 240fps
Kamera funkciói Vaku

Töltés és akkumulátor üzemidő

Töltési teljesítmény 90 W
Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 12 GB
Belső memória 512 GB
Processzor címke Qualcomm
Processzormagok száma 8 ×
Processzor frekvencia 3 GHz (3 000 MHz)
Processzor típusa Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3
Grafikus gyorsító Adreno 735

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport
Támogatott hálózati típus 5G, LTE (4G), GSM/GPRS (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Bluetooth hatótávolság 5.3
Internetes hívás VoWiFi, VoLTE

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók USB-C
Érzékelők Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Közelségérzékelő

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban Töltő (adapter kábellel), Tok, Töltőkábel (USB-A → USB-C), Kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 14
Felhasználói felület HyperOS

Telefon márka/model

Telefonmárka POCO
Telefon modell F6
Kód:  SKPOCO120b2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  MZB0H9LEU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15