Oldal frissítése

POCO F6 12GB / 512GB Black

4,8 6 értékelés
202 290 Ft

POCO F6 12GB / 512GB Black

Ezen POCO F6 mobiltelefon része a smarttelefonok táborának érintőképernyővel. Lehetőséget nyújt az interneten való böngészésre, illetve képek és videók rögzítésére. 2 hátlapi kamera segítségével, ezenkívül használhatod játékok vagy egyéb hasznos alkalmazások letöltésére is. Az okostelefon 6,67" -es kijelzővel van ellátva, amely tökéletes választás a nagyobb telefonok rajongói számára. A készülék belsejében dual SIM kártya konfiguráció számára van előkészítve a hely. A folyamatok problémamentes működtetéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 processzor gondoskodik. 12 GB RAM-mal funkcionál. A fájlok, fotók és videók tárolására 512GB belső tárhely áll rendelkezésre. Ilyen memóriával probléma nélkül készíthetünk hosszú videókat vagy kiváló minőségű fényképeket. A szükséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint USB-C. IP54 mértékű védelmi fokozattal látták el. Ez a remek POCO mobiltelefon 2024 óta van forgalomban.

Mobiltelefon POCO F6 12GB / 512GB Black ...
Mobiltelefon POCO F6 12GB / 512GB Black ...

POCO F6 12GB / 512GB Black mobiltelefon alapvető tulajdonságai

  • Eme POCO okostelefon 6,67" méretű képernyővel rendelkezik
  • Az összes funkció és művelet vezérléséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 12 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik
  • A megfelelő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Említésre méltók az olyan népszerű csatlakozói, mint USB-C
  • A fő hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
  • A készülék hátulján 2 kameralencse helyezkedik el
  • A mobiltelefon AMOLED 6,67"méretű kijelzővel rendelkezik
  • A gyors jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass és adaptív frekvencia
  • A képernyő 2400 Nits fényerőt nyújt
  • Az alapvető funkciókat a fejlett Android 14 operációs rendszer és HyperOS felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók megőrzésére 512 GB integrált tárhely áll rendelkezésre
  • A telefon lehetőséget kínál egy nano SIM kártya számára
  • Támogatott hálózati szolgáltatások: 5G, LTE (4G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G)
  • A kellő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: Adreno 735

Eme POCO telefonnak a képernyőjét örömmel fogjuk nézni

Felejthetetlen lesz minden perc, amit ezzel a csodás POCO telefon használatával töltünk el, mivel 6,67" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2712 × 1220 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat biztosít. A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. Ezenkívül a frekvenciát a kijelző aktuális tartalmának megfelelően módosíthatjuk. A telefon a fejlett Gorila Glass védelemmel van ellátva, amely védelmet nyújt a karcolások és egyéb mechanikus sérülések ellen. Azért, hogy jobban olvashassuk a kijelzőt, növelnünk kell annak fényerejét. Ez a fejlett POCO okostelefon 2400 Nits mértékű fényerőt is elérhet, amely még erős napsütésben is tiszta és jól látható képet biztosít.

Mobiltelefon POCO F6 12GB / 512GB Black ...
Mobiltelefon POCO F6 12GB / 512GB Black ...

Örökíts meg minden gyönyörű pillanatot

A telefonnal történő fotózás elengedhetetlen része a két hátoldali kamera. Ez a nagyszerű POCO mobiltelefon el van látva 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű felvételeket tesz lehetővé. Nagy jelenetek és panorámák fotózására szolgál, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér rögzítése. Ezzel a lenyűgöző POCO mobiltelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videó felvételeket. A videók készítésekor nagy hasznát vesszük az elektronikus képstabilizálás funkciónak. Nagyon hasznos funkció az optikai képstabilizálás. A LED-es vaku segítségünkre lesz, amennyiben gyenge fényviszonyok között fotózunk.

Elegendő akkumulátor-élettartam

Ezen POCO mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, probléma nélkül kibírja az akár két vagy több napos használatot is. Rendelkezik gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 90 W. Feltöltésére USB-C csatlakozó használható.

Mobiltelefon POCO F6 12GB / 512GB Black ...
Mobiltelefon POCO F6 12GB / 512GB Black ...

Ezen POCO mobiltelefon kiemelkedő teljesítményt nyújt

A nagyszerű POCO okostelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer vezérli, melynek verziója Android 14, HyperOS felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálájáról. 12 GB RAM-mal funkcionál, melynek nem okoz problémát a virtuális valóság és a 3D-s játékok kezelése. Fotóink és videóink, illetve fájljaink megőrzésére 512 GB belső tárhely áll rendelkezésre, amely összehasonlítható még a számítógépekkel is, így lehetővé válik a nagy mennyiségű adat, akár 4K videók tárolása is.

Ezen POCO mobiltelefon különböző kommunikációs móddal rendelkezik

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport és GSM. Az NFC (Near Field Communication) biztosítja, hogy két, egymástól legfeljebb 10 cm távolságban elhelyezkedő eszköz érintésmentesen kapcsolódjon egymáshoz. Így egyszerűen és könnyedén fizethetünk az üzletekben anélkül, hogy elővennénk a hitelkártyánkat. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia biztosítja, hogy egyszerűen csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, megkönnyítve a kommunikációt, és az adatok megosztását vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ a föld felszínén található eszközök helyzetének meghatározására Ez a rendszer lehetővé teszi a mobiltelefonoknak a pontos helymeghatározást, amely nélkülözhetetlen a navigációhoz, térképolvasáshoz, útvonalrögzítéshez, közeli helyek kereséséhez és sok más alkalmazáshoz. Az infraport egy vezeték nélküli kommunikációs technológia, amely infravörös sugarakat használ az adatok továbbítására az egymáshoz közeli eszközök között. Jelenleg az infraport gyakran használatos a televízió vagy más kompatibilis készülékek távirányítójának a helyettesítésére.

Mobiltelefon POCO F6 12GB / 512GB Black ...

Kommunikálj, és élvezd a határtalan szórakozást

A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését lehetővé teszi a gyors 5G, LTE (4G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G) mobilhálózat, amely a lehető leggyorsabban és fennakadás nélkül tölt le nagy fájlokat, streamel filmeket vagy kezel videó hívásokat. A mobiltelefon nem csak a hagyományos telefonhálózaton keresztül, hanem az interneten is képes hívásokat kezdeményezni. VoWiFi és VoLTE technológiával kompatibilis.

A praktikus hozzáadott funkciók mindig jól jönnek

Élvezd az élet minden pillanatát a népszerű POCO mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek köszönhetően, a telefon zárolása egy gyors pillantással feloldható. A készülék kijelzőjén ráadásul ujjlenyomat olvasó is található. MMS-en keresztül a szöveges üzeneteknél sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal. Az okostelefonon elérhető az OTG funkció, amely lehetővé teszi olyan hardverek csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelő felismeri, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük a telefont, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok, töltőkábel (USB-A → USB-C) és kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Méretei:

160,5 × 74,4 × 7,8 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

179 g

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője 6,67"
Kijelző felbontása 2712 × 1220
Operációs rendszer Android
Kártya konfiguráció Dual SIM
SD-kártyahely Nem
Hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
Előlapi kamera felbontása 20 Mpx
Megjelenés éve 2024

Funkciók

Tulajdonságok Gyorstöltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, Arcfeloldás, MMS támogatás, OTG

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős
Védelmi fokozat IP54
Gorilla Glass verziója Victus
Magasság 160,5 mm
Szélesség 74,4 mm
Mélység 7,8 mm
Súly 179 g
Szín Fekete

Kijelző

Kijelző mérete 6,67 " (16,94 cm)
Kijelző típusa AMOLED
Kijelző tulajdonságai Gorilla Glass, Adaptív frekvencia
Kijelző képfrissítési gyakorisága 120 Hz
Kijelző pixelsűrűség 446 PPI
Kijelző fényereje 2 400 Nits
Előlapi kamerasziget formája Kör

Fényképezőgép

Fényképezőgép típusa Széles látószögű
Hátlapi kamerák száma 2 ×
Előlapi kamerák száma 1 ×
Hátlapi (fő) kamera felbontása 50 Mpx
Széles látószögű kamera felbontása 8 Mpx
Széles látószögű kamera rekesznyílása f/2,2
Előlapi kamera felbontása 20 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2,2
Maximális fényerő f/1,59
Képstabilizálás Optikai, Elektronikus
Maximum videó felbontás 3840 × 2160 (4K Ultra HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 2160p (4K) 60fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 120fps, 1080p (Full HD) 240fps
Kamera funkciói Vaku

Töltés és akkumulátor üzemidő

Töltési teljesítmény 90 W
Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 12 GB
Belső memória 512 GB
Processzor címke Qualcomm
Processzormagok száma 8 ×
Processzor frekvencia 3 GHz (3 000 MHz)
Processzor típusa Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3
Grafikus gyorsító Adreno 735

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport
Támogatott hálózati típus 5G, LTE (4G), GSM/GPRS (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Bluetooth hatótávolság 5.3
Internetes hívás VoWiFi, VoLTE

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók USB-C
Érzékelők Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Közelségérzékelő

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban Töltő (adapter kábellel), Tok, Töltőkábel (USB-A → USB-C), Kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 14
Felhasználói felület HyperOS

Telefon márka/model

Telefonmárka POCO
Telefon modell F6
Kód:  SKPOCO120b1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  MZB0H9NEU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20