Oldal frissítése

PocketBook 630 tok, fehér-lila

5 4 értékelés

PocketBook 630 tok, fehér-lila

Ön azon szenvedélyes olvasók közé tartozik, akik a kisebb és könnyebb olvasnivalókat kedvelik a nehéz könyvek helyett? Aggódik attól, hogy a készülék megsérülhet a mindennapi használattól? A Pocketbook tokkal, az azonos nevű tabletekhez, többé már nem kell aggódnia és élvezheti a története olvasását.

Legfontosabb jellemzők

  • Egyszerű és elegáns design
  • Nagyon jó védő tulajdonságok
  • Kompatibilis: PocketBook 630 tableteknél
  • Szín: fehér - lila

Ez a tok nagyon erős és kellemes tapintású anyagból készült, amely még nagyon jól is néz ki. A színes designja, a váltakozó fehér és a lila színekkel tökéletes szimfóniát hoz létre, amelyet leginkább a nők kedvelnek. A tok általános struktúrája biztosítja az e-book előlapját, a hátlapját és a sarkait a sérülésektől. 

 

Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Kijelző

Kijelző mérete 6 " (15,24 cm)

Olvasó mérete

Olvasó mérete 6''

Típus és anyag

Típus Merev tok
Kód:  XXMD050k4n7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10