Oldal frissítése

PNY SDXC StorEDGE 128GB

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PNY SDXC StorEDGE 128GB

A PNY SDXC StorEDGE 128GB memóriakártya bővíti a MacBook flash memóriáját anélkül, hogy megzavarná a notebook elegáns formáját. Ennek a memóriaegységnek köszönhetően több hely lesz a fájlok, képek, videók és filmek számára. A memóriaegység mérete 128 GB, a memóriából történő írás és olvasás igen gyors. Az olvasási sebesség 90 MG/s, míg az írás sebessége eléri a másodpercenkénti 60 MB-ot. Ez a memóriaegység kompatibilis a MacBook Air MacBook Pro 13 Retina és MacBook Pro készülékekkel.

A PNY SDXC StorEDGE 128GB memóriakártya főbb jellemzői

  • Megnövekedett tárhely a MacBook-on
  • Olvasási sebesség 90 MB/s
  • Írási sebessége 60 MB/s
  • A memória mérete: 128 gigabájt
  • Egyszerűen telepíthető SDXC csatlakozóhoz

Egyszerű telepítés

A PNY SDXC StorEDGE 128GB könnyedén telepíthető a MacBookhoz anélkül, hogy megzavarná a készülék szerkezetét. Az egységet egyszerűen csatlakoztassa a SDXC konnektorba a MacBook oldalán. A StorEdge ideális azon MacBook-felhasználók számára, akiknek további tárhelyre van szükségük utazás során.

Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa SDXC

Sebesség

Kód:  PNYmem03
Termékszám:  P-MEMEXP128U1-EF

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10