Oldal frissítése

Yupee Fém Gyermek Talicska zöld

4,7 30 értékelés
9 190 Ft

Yupee Fém Gyermek Talicska zöld

Hagyd, hogy a gyerekek élvezzék a játékot a friss levegőn, egy fém kerekes Yupee gyerek talicskával. A kis ezermester vagy kertészet királya vagy királynője lehet a játszótereken, homokozókban, vagy a kertben. Három évesnél idősebb gyermekek élvezhetik a szórakozást ezzel a talicskával, és tartalmasan tölthetik el szabad idejüket.

A kerék egy merev műlapanyagból van kialakítva, amely nem könnyen deformálódik el. hanem mereven tartja a formáját. Ezért is ellenáll a legvadabb gyermek igénybevételeknek. Fogantyú műanyag nyéllel van ellátva hogy megvédje a gyermekek kezét a hideg fémváztól. A másik nagy előnye, ennek a szórakoztató eszköznek, a lekerekített sarkok, nincsenek veszélyes élek. Ezért játék közben a gyerekeknek nem okoz sérüléseket.

Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek a cseh jogszabályoknak megfelelően. Természetesen van CE-megfelelőségi nyilatkozat is.

méretek:
78 × 40 × 30 cm

Szín:
zöld

legfontosabb jellemzői

  • Erős fém váz és műanyag kerék
  • fogantyúra szerelt műanyag kézvédő
  • Minden sarkot biztonságosan lekerekítettek
  • Ideális gyerekeknek 3 éves kortól
 

Paraméterek

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 3 éves kortól

Homokozó játékok

Csomag tartalma Talicska

Darabszám a készletben

Darabszám a készletben 1 db

Kis műhely

Csomag tartalma Talicska
Anyag Fém

Méretek

Hosszúság/mélység 78 mm
Szélesség 40 mm
Magasság 30 mm
Kód:  HRAa5434
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592190666620

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15