Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

PlayStation VR Mega Pack 2 (PS VR + Kamera + 5 játék)

4,8 163 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PlayStation VR Mega Pack 2 (PS VR + Kamera + 5 játék)


PlayStation VR virtuális valóság szemüveg a PS4-hez + PS4 kamera + 5 játék

Vedd fel a PlayStation VR szemüveget, amelyet nem csak a PlayStation 4 konzolhoz terveztek, hiszen remekül működik a PlayStation 5 konzollal is. A szemüveggel egy teljesen új módon játszhatsz a játékokkal. Azonnal az akció kellős közepén találhatod magadat, fedezd fel az új világokat és tapasztald meg a játékok lenyűgözőkörnyezetét. A készlet tartalmazza az 5 játékra érvényes utalványt is: VR Worlds, Skyrim, Resident Evil 7, Everybodys Golf, Astrobot.

PlayStation 5

A PlayStation VR kompatibilis a PlayStation 5-tel

Az időtlen formatervezésű PlayStation VR kompatibilis az új PlayStation 5 konzollal. Szükséged van egy PS 4 kamerára (mellékelve) és egy különleges PS5 adapterre, amelyet a gyártó hivatalos honlapján igényelhetsz meg.

PlayStation innováció a virtuális valósághoz

Fedezd fel az új fejezetet, nézd meg a képernyő másik oldalát, szeld át a képzelet határait és lépj be a virtuális valóság egy új világába.

Tapasztald meg a játékokat a maximumon

A PlayStation VR szemüveggel nemcsak az idő repül majd nagyon gyorsan, hanem még azt is elfelejted, hogy hol vagy. Fedezd fel az érzékelés egy eddig ismeretlen valóságát a játékban.



360°-os látómező

A PS VR készletnek hála olyan helyekre juthatsz el, amelyekről eddig nem is álmodtál volna. Az egyedi OLED kijelző gondoskodik a tökéletes és rendkívül sima 360°-os kijelzőről és a lenyűgöző 120 FPS képkockasebességről.

Lélegzetelállító hangzás

A vizuális érzékelést a 3D audio egészíti ki, ennek köszönhetően mindig pontosan tudni fogod, hogy melyik irányból érkeznek a hangok. Másik fontos tulajdonsága a beépített mikrofon, így kommunikálhatsz a többi játékossal online.

Csak vedd fel és játssz

A szettet hosszú fejlesztésnek vetették alá, hogy a lehető legkönnyebbé és kényelmesebbé tegyék. A felvétele zökkenőmentes, innovatív kialakítására jellemző az alacsony tömeg és a fej tetején a fejpánt megtámasztása, így semmi sem zavarhatja meg a valóság érzését.

VR kamera

PlayStation 4 kamera

A PlayStation 4 kamera kettős lencsével és 3D mélységérzékelővel büszkélkedhet, ezáltal megfigyeli a szett, a PlayStation Move mozgásvezérlő és a DualShock vezeték nélküli vezérlő pozícióját minden szögből. Ennek eredményeként minden egyes mozdulatodat kifogástalanul továbbítja közvetlenül a játékba.

Sok exkluzív játékkal

Játssz ütős játékokkal, amelyek csak a PS4 rendszerében és a PS VR szettben érhetők el - például a Astro Bot Rescue Mission, Blood and Truth és a Firewall Zero Hour játékokkal.

Nagyszerű élmények

Dőlj hátra és merülj el a lenyűgöző virtuális valóság széleskörű élményeiben, ahol megmászhatod a Mount Everest-et vagy felfedezheted az óceán fenekét.

Új kalandok

Élvezd a virtuális valóság játékokat teljes körűen a PlayStation rendszerében a PS VR szettel az olyan játékok támogatásával, mint például a The Elder Scrolls: Skyrim, Resident Evil 7, No Man’s Sky vagy a Beat Saber.

A PlayStation VR csomag tartalma

  • PlayStation VR készlet
  • PlayStation kamera
  • Játék utalvány: VR Worlds, Skyrim, Resident Evil 7, Everybodys Golf, Astrobot
  • Képfeldolgozó egység
  • Egyedi forma a stabil illeszkedésért
  • Sztereó fejhallgató
  • USB + HDMI kábel
  • Hálózati adapter és tápkábel
  • Adapter a PS VR készlet csatlakoztatásához

Paraméterek

Csomag tartalma

Csomag tartalma Játék (elektronikus licensz), HDMI kábel, USB kábel, Töltőadapter, VR headset, Kamera

Rendeltetés

Rendeltetés Játékkonzolhoz

Képalkotó képességek

Képfrissítési gyakoriság 120 Hz
Kód:  MSX1001e4
Termékszám:  PS719999102
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10