Oldal frissítése

PlayStation Store - 90000 Ft kredit - HU Digital

4,1 67 értékelés
90 000 Ft

PlayStation Store - 90000 Ft kredit - HU Digital

Szerezz be új játékokat és kiegészítőket a PlayStation Store áruházból

Ha a Sony PlayStation 5, PlayStation 4, PlayStation 3 vagy PS Vita tulajdonosa vagy, imádni fogodezt a 90 000 Ft értékű feltöltőkártyát. Ezzel kényelmesen vásárolhatsz új játékokat, videókat vagy játékokhoz való bővítőcsomagokat anélkül, hogy hitelkártyával kellene online fizetned. A feltöltőkártyával nagyszerű tartalmakat tölthetsz le a PlayStation Network szolgáltatás online kínálatából, és a kreditekből játékbeli valutát is vásárolhatsz olyan játékokban, mint a Fortnite vagy a FIFA ( bővebb információt itt találsz). Az alábbi videóból megtudhatod, hogyan töltheted fel a kreditedet.


Vásárolj érdekes játékokat otthonról kényelmesen

A PlayStation Store kreditjeivel a PlayStation Walletből új játékokat vásárolhatsz és tölthetsz le, előrendelheted a téged érdeklő játékokat, vagy megnézheted a legújabb kedvezményeket és izgalmas ajánlatokat.

A legújabb játékok

Nézd meg a legújabb PlayStation és PS VR játékok kínálatát.

PlayStation Store Digital

Kedvezmények és ajánlatok

Használd ki ezt a 90 000 Ft értékű PlayStation Store feltöltőkártyát, és nézd meg a kedvezményes játékokat és további különleges ajánlatokat.

PlayStation Store Digital

Játékbővítmények

A PlayStation Store feltöltőkártyádon található pénzzel játékbeli valutát vásárolhatsz. Hiányzik a V-bucks a Fortnite-ban? Fel kell töltened a FIFA-pontjaidat? Ezeket is feltöltheted PS Wallet kreditekkel.

PlayStation Store Digital

Vásárlás, rendelés és letöltés

Vásárolj vagy rendelj elő játékokat vagy bónusz tartalmakat a PlayStation Store feltöltőkártyádon lévő 90 000 Ft segítségével. Az előrendelt játékok előre letölthetők, így megjelenésük után azonnal játszhatsz velük. Ha egy másik eszközön keresztül vásárolsz játékokat, azok automatikusan letöltődnek a konzolodra.

PlayStation Store Digital

A PlayStation Store-ban hatalmas választék vár rád

A PlayStation Store egész sor izgalmas játékkal, valamint rengeteg promócióval és kedvezménnyel vár, ezért biztosan fel fogod tudni használni a PlayStation Store feltöltőkártyán található 90 000 Ft-nyi kreditet.

PlayStation Store Digital

A tartalmakhoz az összes konzolodon hozzáférhetsz

A PlayStation Store-on keresztül megvásárolt játékok és alkalmazások bármelyik PS-rendszeren elérhetőek lesznek számodra. Csak jelentkezz be, telepítsd a játékot és kezdj el játszani.

PlayStation Store Digital

A te digitális könyvtárad

Ha a PlayStation Store áruházban vásárolod meg a játékok digitális változatát, ezek a címek bekerülnek a könyvtáradba, és a merevlemezedre is letöltődnek. Ha törölsz egy játékot, az mindig elérhető marad a könyvtáradban, és bármikor újra letöltheted.

A 90 000 Ft értékű feltöltőkártyán található összeget filmekre is költheted

A PlayStation Store áruházban megvásárolhatod vagy kikölcsönözheted a legjobb kasszasikereket, valamint a legnézettebb tévéműsorokat és rajzfilmeket. Fektesd a PlayStation Store feltöltőkártya-kreditedet multimédiás szórakozásba, és élvezd a szórakozást a szeretteiddel.

PlayStation 4 - pénztárca feltöltése

PlayStation 5 - pénztárca feltöltése


PlayStation Store Digital

A PlayStation Storefel töltőkártya főbb jellemzői (90 000 Ft)

  • Azonnali feltöltés PlayStation pénztárcádra hitelkártya használata nélkül
  • Játékok, adattárolók, videók és egyéb érdekességek letöltése
  • Ez digitális terjesztésű kártya, azaz ESD - csak egy kódot kell megadnod a PlayStation Network weboldalán

Paraméterek

Feltöltőkártya

Utalvány értéke 90 000 Ft

Platform

Kulcs HU PS Store

Típus

Előfizetés típusa PS Store kredit

Platform

Platform PlayStation 5, PlayStation 4, PlayStation 3

Licenc

Licenc Letölthető
Kód:  MSXESDHU319
Termékszám:  SCEE-HU-09000000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05