Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

PlayStation Store - 15000 forintos feltöltőkártya - HU digitális

4,3 56 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PlayStation Store - 15000 forintos feltöltőkártya - HU digitális

Új játékok és kiegészítők a PlayStation Store áruházban

Hogyha Neked is van otthon egy Sony PlayStation 5, PlayStation 4, PlayStation 3 vagy PS Vita játékkonzolod, úgy biztosan örömmel fogadod ezt a 15000 Ft-os feltöltőkártyát. Ennek hála kényelmesen vásárolhatsz új játékokat, videókat vagy játékkiegészítő csomagot anélkül, hogy használnád a hitelkártyádat az online fizetéshez. A feltöltőkártyával emellett lehetséges a nagyszerű tartalmak letöltése is a PlayStation Network online kínálatából, a krediteket pedig felhasználhatod a játékbelivaluták vásárlásához, például a Fortnite és a FIFA játékokban (több információ itt). Az alábbi videóból megtudhatod, hogyan töltheted fel a kártyádat.


Vásárolj érdekes játékokat otthonról kényelmesen

A PlayStation virtuális pénztárca kreditjeivel megvásárolhatod és letöltheted a legújabb játékokat, előrendelést adhatsz le a számodra érdekes játékokra vagy megtekintheted a legújabb kedvezményeket és izgalmas ajánlatokat a PlayStation Store áruházban.

PlayStation Store - Kredit 15000Ft - PS4 HU Digital

A legújabb játékok

Nézd meg a legújabb PlayStation és PS VR játékokat.

PlayStation Store - Kredit 15000Ft - PS4 HU Digital

Események és ajánlatok

Használd ki a 15000 Ft-os PlayStation Store feltöltőkártya előnyeit és tekintsd meg a kedvezményes játékokat és a többi különleges ajánlatot is.

PlayStation Store - Kredit 15000Ft - PS4 HU Digital

Kiegészítők játékokhoz

A PlayStation Store feltöltőkártyádon lévő pénzzel játékbeli valutát vásárolhatsz. Hiányzik a V-Bucks a Fortnite-ban? FIFA Points pontokat szeretnél szerezni? Ezeket megvásárolhatod a PS virtuális pénztárcád kreditjeivel.

PlayStation Store - Kredit 15000Ft - PS4 HU Digital

Vásárlás, rendelés és letöltés

A PlayStation Store feltöltőkártya 15000 Ft-os egyenlegéből előrendelheted a játékokat vagy bónusz tartalmakat is vásárolhatsz. Az előrendelt játékok hamarabb letölthetők, így a megjelenésük után azonnal játszhatsz velük. Ha egy másik eszközön keresztül vásárolsz játékokat, azok automatikusan letöltődnek a konzolokra.

PlayStation Store - Kredit 15000Ft - PS4 HU Digital

Hatalmas választék a PlayStation Store áruházban

A PlayStation Store számos izgalmas játékkal, valamint rengeteg akcióval és kedvezménnyel vár, így biztosan nem okoz majd gondot a PlayStation Store feltöltőkártya 15000 forintos egyenlegének beváltása.

PlayStation Store - Kredit 15000Ft - PS4 HU Digital

Minden konzolon hozzáférsz a tartalmakhoz

A PlayStation Store áruházban megvásárolt játékok és alkalmazások bármelyik PS rendszeren elérhetőek. Ehhez csak annyi a dolgod, hogy bejelentkezel, feltelepíted a játékot és máris kezdődhet a móka.

PlayStation Store - Kredit 15000Ft - PS4 HU Digital

A saját digitális könyvtárad

Hogyha a játékok digitális verzióit vásárolod meg a PlayStation Store áruházban, úgy ezeket a játékokat a rendszer hozzáadja a könyvtáradhoz és letölti a merevlemezre is. Amennyiben egy játékot kitörölsz, az mindig elérhető marad a könyvtárban, ahonnan bármikor letöltheted azt újból.

A 15000 Ft-os feltöltőkártyával filmeket is vásárolhatsz

A PlayStation Store áruházban lehetőséged van a kasszasikerek illetve a legnépszerűbb TV sorozatok és mesék megvásárlására vagy kikölcsönzésére. Használd fel a PlayStation Store feltöltőkártya egyenlegét a multimédiás szórakozáshoz és élvezd azt a szeretteiddel.


PlayStation Store - Kredit 15000Ft - PS4 HU Digital

A PlayStation Store feltöltőkártya (15000 Ft) legfőbb jellemzői

  • Azonnali feltöltés a PlayStation Wallet pénztárcába hitelkártya használata nélkül
  • Játékok, adattárolók, videók és egyéb érdekes elemek letöltése
  • Ez digitális kiterjesztés, azaz ESD - a kódot a PlayStation Network weboldalán kell megadni

Paraméterek

Feltöltőkártya

Utalvány értéke 15000 Ft

Platform

Kulcs HU PS Store

Platform

Platform PlayStation 5, PlayStation 4, PlayStation 3

Licenc

Licenc Letölthető

Típus

Előfizetés típusa PS Store kredit
Kód:  MSXESDHU009
Termékszám:  SCEE-HU-01500000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15