Oldal frissítése

PlayStation 5 + God of War Ragnarok + Horizon Forbidden West

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PlayStation 5 + God of War Ragnarok + Horizon Forbidden West


Annak érdekében, hogy a lehető legtöbb vásárlót kielégítsük, a PS5-ök számát személyenként továbbra is 1 darabra korlátozzuk - a duplán leadott megrendeléseket automatikusan töröljük. Továbbra is igyekszünk minden előrendelést teljesíteni a készítés időpontjának és az adott regionális verzió elérhetőségének megfelelően.

A játék jövője végre itt van!
PlayStation 5

Végre itt a népszerű PlayStation játékkonzol következő generációja. És egy olyan forradalom van készülőben, amely a játékosoknak világszerte teljesen új élményt nyújt majd. A konzol akár 4K felbontást is képes kezelni 120 FPS mellett, a hardverek nagy része mögött pedig az AMD áll a 8-magos Zen 2 processzorral és a ray tracing támogatással ellátott RDNA 2 grafikus chippel.

8 mag / 16 szál

CPU-k az AMD-től

10,28 TFLOP

GPU teljesítmény

825 GB

SSD tárolókapacitás

A felvétel vége képernyők

A grafikai minőség javulása minden játékkonzol-generációtól elvárható, de a PlayStation 5-ig nem érkezik villámgyors lemeztároló, amely egy 825 GB-os SSD-ből áll. Konkrétan ez a legfejlettebb típus PCIe 4.0 interfésszel és akár 5,5 GB/s átviteli sebességgel. A fejlesztők azonban gyakran folyamodnak a játékadatok tömörítéséhez, ahol a sebesség akár az elképesztő 9 GB/s-ot is elérheti. Mit jelent ez a gyakorlatban? A játékok szinte azonnal elindulnak, és akár több aktív játék között is villámgyorsan válthatsz.

PlayStation 5 játékkonzol

A PlayStation 5 hatalmas fejlesztéseket hoz a játékhangzás terén

A PlayStation 5 a 3D-s hangzásért is pontokat kap. Egy speciális Tempest Engine-t használ, amely úgy kezeli a játékok audio oldalát, mint még soha. A legfontosabb előnye, hogy nincs szükséged drága fejhallgatóra vagy sok hangszóróra ahhoz, hogy teljes mértékben élvezhesd. Elég egy szilárd okostévé.

PlayStation 5 játékkonzol

Újratervezett DualSense vezérlő

A DualSense vezérlő egyik legfontosabb újdonsága a haptikus válasz, amely sokkal intenzívebb játékélményt biztosít. És hogyan működik? Például az autóversenyzős játékokban élethű ellenállást biztosít az autó vezetésekor (különböző akadályok áthaladásakor stb.). ). A Sony tervezői megváltoztatták az adaptív ravaszok szögét is, és a markolatfelületek sem úszták meg a kisebb változtatásokat.

Milyen játékokat várhatsz a PlayStation 5-re?

Már több mint 20 új PlayStation 5 játékot jelentettek be. A Horizon Zero Dawn 2 egyértelműen az uralkodó: Forbidden West, Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Gran Turismo 7 vagy Resident Evil Village.

És a visszafelé kompatibilitás?

Ne aggódj, nem ismétlődik meg a PlayStation 4 indulási fiaskója. Az új PlayStation 5 a megjelenéstől kezdve a régebbi generáció legjobb játékai közül körülbelül 100-at támogat majd, és ez a szám idővel tovább fog nőni. Természetesen filmeket nézhetsz Blu-ray lemezekről, vagy játszhatsz a virtuális valóságban a PlayStation VR segítségével.


Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 39 cm
Magasság 26 cm
Mélység 10,4 cm
Tömeg 4 500 g

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Platform

Platform PlayStation 5

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás 3,5 mm Jack (a vezérlőn), LAN (Ethernet) , USB-A, USB-C, USB-C (a vezérlőn)

Kapacitás

Tárhely mérete 825 GB
Tárhely típusa SSD

Tulajdonságok

Konzoltípus Tévéhez
4K játék támogatás Natív 4k

Meghajtó / memória slot

Mechanika / slot típusa Blu-ray (4K)

Verzió

Verzió PS5

Csomag tartalma

Csomag tartalma Konzol, 1 db kontroller, Játék (elektronikus licensz), Játék (dobozos), HDMI kábel, USB kábel, Tápkábel, Állvány
Játékok/licencek a csomagban Horizon Forbidden West, God Of War Ragnarok
Csomagolás fajtája God Of War Ragnarok + Horizon FW

Lokalizáció

Lokalizált menü Cseh, Magyar, EN, DE, FR, IT, ES

Szín

Szín Fehér
Kód:  MSX0051GOWB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15