Oldal frissítése

PlayStation 5 Digital Edition

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PlayStation 5 Digital Edition


Annak érdekében, hogy a lehető legtöbb vásárlót kielégítsük, a PS5-ök számát továbbra is személyenként 1 db-ra korlátozzuk - a duplán leadott rendeléseket automatikusan töröljük. Továbbra is igyekszünk minden megrendelést a létrehozás dátumának és az adott regionális verzió (HU) elérhetőségének megfelelően teljesíteni.


A gaming jövője végre megérkezett!
PlayStation 5 Digital Edition

A népszerű PlayStation játékkonzol új generációja végre megérkezett, egy olyan forradalmi innovációval, amely egy teljesen új élményt nyújt majd a játékosoknak világszerte. A konzol képes az akár 4K felbontás kezelésére is 120 FPS sebességgel. A hardver nagy részét a nyolcmagos AMD processzor támogatja Zen 2 maggal illetve az RDNA 2 videókártya ray-tracing képességgel.

8 mag / 16 szál

CPU az AMD-től

10,28 TFLOP

GPU teljesítmény

825 GB

SSD tárhely



Nincs több betöltő képernyő

Minden új generációs játékkonzol továbbfejlesztett grafikával érkezik, azonban a PlayStation 5 Digital Edition villámgyors, 825 GB-os SSD meghajtóval büszkélkedhet. Egészen pontosan ez a csúcs-modern PCIe 4.0 interfész akár 5,5 GB/s-os átviteli sebességgel. Azonban a játékfejlesztők gyakran folyamodnak az adatok tömörítéséhez, amely akár elérheti a 9 GB/s-os sebességet is. Mit is jelent ez a gyakorlatban? A játékok szinte azonnal elindulnak, sőt a különféle aktív játékok között is egy szempillantás alatt válthatsz.



PlayStation 5 Digital Edition hatalmas fejlesztésekkel a játékok hangzásában

A PlayStation 5 Digital Edition pluszpontot érdemel a 3D audio újítás miatt is. A különleges Tempest Engine-t alkalmazza, amely semmi eddigihez nem hasonlítható módon dolgozza fel a játékok hangzását. Ennek legfőbb előnye, hogy nem lesz szükséged drága fejhallgatóra vagy több hangszóróra a játék teljes körű élményéhez. Csupán egy minőségi okostelevízió szükséges.

Továbbfejlesztett DualSense kontroller

Az abszolút újdonság a DualSense kontroller az érintés érzékével, amely sokkal intenzívebb játékélményt biztosít. Hogyan működik? A versenyjátékok esetében például valósághű ellenállást produkál az autó vezetése közben (például amikor áthaladsz egy akadályon). A Sony fejlesztői emellett megváltoztatták az adaptív triggerek szögét is, illetve kisebb változtatásokat eszközöltek a markolaton is.

Milyen játékokra számíthatsz?

Jelen pillanatban több, mint húsz játékot jelentettek be a PlayStation 5 Digital Edition-ra. A választékot egyértelműen dominálja a Horizon Zero Dawn 2: Forbidden West, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Gran Turismo 7 vagy a Resident Evil Village.

És a visszafelé kompatibilitás?

Ne aggódj, a PlayStation 4 konzollal ellentétben az új PlayStation 5 Digital Edition támogatja majd a körülbelül 100 legjobb játékot a régebbiek közül is, ez a szám pedig valószínűleg csak növekedni fog. Természetesen a PlayStation VR segítségével játszhatsz a virtuális valóságban is.


Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 39 cm
Magasság 26 cm
Mélység 9,2 cm
Tömeg 3 900 g

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Platform

Platform PlayStation 5

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás 3,5 mm Jack (a vezérlőn), LAN (Ethernet) , USB-A, USB-C, USB-C (a vezérlőn)

Kapacitás

Tárhely mérete 825 GB
Tárhely típusa SSD

Tulajdonságok

Konzoltípus Tévéhez
4K játék támogatás Natív 4k

Meghajtó / memória slot

Mechanika / slot típusa Meghajtó nélküli

Verzió

Verzió PS5

Csomag tartalma

Csomag tartalma Konzol, 1 db kontroller, HDMI kábel, USB kábel, Tápkábel, Állvány
Csomagolás fajtája Játék nélkül

Lokalizáció

Lokalizált menü Cseh, Magyar, EN, DE, FR, IT, ES

Szín

Szín Fehér
Kód:  MSX005DE
Termékszám:  PS719396505
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15