Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

PlayStation 4 Pro 1TB + Playstation VR Kit

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PlayStation 4 Pro 1TB + Playstation VR Kit

Akár 2× erősebb PlayStation 4 Pro, lenyűgöző kép akár 4K felbontásban

VR Starter Kit

Lépd át a fizikai világ határát, indulj egy kalandos utazásra és fedezd fel a különböző virtuális világokat. A PlayStation VR Starter Kit az a kulcs, amellyel kinyithatod ennek a világnak a kapuját. A készletnek köszönhetően a játék cselekményének kellős közepébe csöppensz és minden játékot a saját bőrödön fogsz megtapasztalni. A VR Starter Kit-ben egy PlayStation VR szemüveg, egy PlayStation Eye kamera és egy VR Worlds játék található.

Služba pro majitele PS4

PlayStation Plus

A PS4 rendszeren keresztül elérhető PS Plus szolgáltatásban a legfrissebb híreket, kedvezményeket találod, illetve a játékgyűjteményedet is bővítheted. Most 10 GB extra online tárhelyet kapsz a PS4 Pro rendszerből mentett játékokhoz.

Aplikace pro chytré zařízení

PlayStation App

Vegyél játékot, bármerre jársz, a PS4 Pro rendszer ezeket majd otthon le is tölti. Figyeld, mivel játszanak a barátaid. És ami a legfontosabb a mobileszközödet második képernyőként használhatod.

Streamování her

Egyszerű megosztás

Streameld a PS4 Pro rendszerben játszott játékokat élőben a YouTube-on és tölts fel videókat a Twitter-re a kontrolleren található SHARE gomb megnyomásával.

Nově i v 1080p

1080p Share Play

Hívd meg barátaidat új kalandokra, próbáljátok ki magatokat a multiplayer játékmódban, vagy add át nekik az irányítást, hogy helyetted játszanak, akkor is, ha nekik nincs meg a játék.

V 1080p

1080p Remote Play

Nem vagy többet a televízió képernyőjéhez kötve, streamelj játékokat az otthoni vezeték nélküli hálózaton keresztül PC-re és Mac-re, PlayStation Vita rendszerre vagy Sony Xperia készülékre.

5GHz

Korszerű WiFi

A PlayStation 4 Pro rendszer gyakorlatilag mindig használja az internet kapcsolatot. A vezeték nélküli kapcsolat maximális stabilitása érdekében az új 5 GHz-es szabványt használja.

Konzole a ovladač

PlayStation 4 Pro

A világ legtöbb példányban eladott konzolja most még jobb felszereltséggel büszkélkedhet, amely akár kétszer akkora grafikus teljesítményt nyújt, mint egy átlagos modell.

Exkluzív hardver

A PlayStation 4 Pro új, AMD Polaris architektúrán alapuló grafikus kártyával és gyorsabb processzorral rendelkezik. Ennek köszönhetően újszerű játékélményben lesz részed 4K felbontásban, HDR képfeldolgozással, még a továbbfejlesztett VR játékok esetében is.

Még részletesebb kép

Az új játékok tervezésénél a konzol jóval nagyobb teljesítményével számolnak, éppen ezért lenyűgöző grafikát kínálnak, de a változás a már kiadott játékok esetében is érzékelhető lesz. Korszerű grafikus hatás vár rád a Deus Ex: Mankind Divided, Uncharted 4 játékokban és számos más címben is.


DualShock 4 kontroller

A DualShock 4 vezeték nélküli kontroller új külsővel és designnal büszkélkedhet, többek között egy még feltűnőbb és színes fénysávval. A precíz kivitelezésnek köszönhetően most még több lehetőséged lesz arra, hogy megmutasd a tudásodat. Ez a leginkább ergonomikus és intuitív PlayStation kontroller, amit valaha készítettek.

DualShock 4

A legjobb játékokat a PlayStation platformon találod

A továbbfejlesztett hardvernek, a páratlan tartalomnak, a játékosra irányuló figyelemnek és az exkluzív funkcióknak köszönhetően a Sony PlayStation 4 Pro lehetővé teszi, hogy a szórakozás jövőbeni élményét már ma átélhesd. Számos exkluzív cím áll rendelkezésedre, beleértve a legjobb sorozatokat, úgymint Uncharted, The Last Guardian, Gran Turismo és még sok más.

A szórakozás teljesen új fejezete

Csak csatlakoztasd és játssz. A PlayStation 4 Pro támogatással rendelkező PS VR Kit könnyen csatlakoztatható, így másodperceken belül új élményekben lehet részed.

PS VR


Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 29,5 cm
Magasság 5,5 cm
Mélység 32,7 cm
Tömeg 3,3 kg

Platform

Platform PlayStation 4

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás 3,5 mm Jack (a vezérlőn), LAN (Ethernet) , HDMI out, USB-A, microUSB (a vezérlőn), S/PDIF (Digital OUT)

Kapacitás

Tárhely mérete 1 024 GB
Tárhely típusa HDD

Tulajdonságok

Konzoltípus Tévéhez
4K játék támogatás Dinamikus 4K

Meghajtó / memória slot

Mechanika / slot típusa Blu-ray

Verzió

Verzió PS4 Pro

Csomag tartalma

Csomag tartalma Konzol, 1 db kontroller, Játék (elektronikus licensz), HDMI kábel, USB kábel, Töltőadapter, Fejhallgató, VR headset, Kamera
Játékok/licencek a csomagban VR Worlds

Szín

Szín Fekete

Lokalizáció

Lokalizált menü Cseh, Magyar

Rendeltetés

Rendeltetés Önállóan működő
Kód:  MSX001NEOVR
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20