Oldal frissítése

PlayStation 4 1TB Slim + FIFA 19 + extra DualShock 4

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PlayStation 4 1TB Slim + FIFA 19 + extra DualShock 4

PlayStation 4

A különleges PlayStation 4 csomag tartalma

  • PS4 Slim játékkonzol
  • Két DualShock 4 kontroller
  • A FIFA 19 labdarúgó játék vadonatúj része
PlayStation 4

PlayStation Plus

A PS Plus szolgáltatásban megtalálod a legfrissebb PS4 híreket, kedvezményeket, és a játékgyűjteményed is bővítheted PS Plus játékokkal. Most 10 GB extra online tárhelyet is kapsz PS4 játékainak elmentéséhez.

PlayStation 4

PlayStation App

Vásárolj játékokat bárhol is jársz, ellenőrizd játékletöltéseid, nézd meg, hogy barátaid éppen mivel játszanak. Ráadásul telefonod akár második képernyőként is használhatod.

PlayStation 4

Egyszerű megosztás

Streameld játékod közvetlenül YouTube-on és oszd meg Twitteren egyetlen gomb megnyomásával a távirányítón.

Share Play 

Vegyél részt barátoddal közösen egy új kalandban, hívd ki őt egy multiplayer játékban vagy add át neki az irányítást és hagyd, hogy ő játszon, még ha neki nincs is meg a játék.

Távoli játék

A Sony Playstation 4 Slimmel nem kell mindenképpen egy televízió képernyőjén játszanod, a vezeték nélküli otthoni hálózaton keresztül PC-re, Mac-re, PlayStation Vita-ra és Sony Xperia-ra is csatlakoztathatod konzolod.


DualShock 4 kontroller

A vezetéknélküli DUALSHOCK 4 kontroller új megjelenéssel és formával büszkélkedhet, melyekből a színes fény csík a legszembetűnőbb. A precíziós kidolgozásnak köszönhetően most már több lehetőséged van bemutatni tehetségedet a Sony PlayStation 4 konzolon. Ez az eddigi legergonómikusabb és legintuitívabb PlayStation kontroller, amit valaha készítettek.

A legjobb játékok a PlayStation platformon

Az első osztályú hardvernek, a páratlan tartalmaknak, a játékosközpontúságnak és az exkluzív funkcióknak köszönhetően a Sony PlayStation 4 Slim a legjobb eszköz a modern szórakozás élményéhez. A konzol számos exkluzív címmel büszkélkedhet, beleértve a kiváló Uncharted sorozatot, a The Last Guardian-t, a Gran Turismo-t és még sok mást.

Teljesen új fejezet a szórakozásban

Csak csatlakoztasd és játssz. A PlayStation 4 Slim támogatja a PS VR kit-et, így   csak csatlakoztatnod kell és másodperceken belül új élményekkel fogsz gazdagodni.


Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 26,5 cm
Magasság 3,9 cm
Mélység 28,8 cm
Tömeg 2 100 g

Platform

Platform PlayStation 4

Kapacitás

Tárhely mérete 1 024 GB

Tulajdonságok

Konzoltípus Tévéhez
4K játék támogatás Dinamikus 4K

Verzió

Verzió PS4 Slim

Csomag tartalma

Csomag tartalma Konzol

Szín

Szín Fekete
Kód:  MSX001slf15AT
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05