Oldal frissítése

PLAYSEAT Sensation PRO FIA, fekete

Kiegészítők a termékhez

PLAYSEAT Sensation PRO FIA, fekete

A hivatalosan engedélyezett Playseat Sensation PRO FIA versenyszimulátort számos WRC és FIA versenyző használja. Így biztos lehetsz benne, hogy egy versenyautó-vezetőhöz hasonló érzésben lesz részed. A pedállemez nagy fékerőnek is ellenáll. A kormánykeréktartó nagy terhelést is elvisel, így a piacon kapható összes népszerű kormányt támogatja, beleértve a Direct Drive kormányt is. Magát az ülést a legmagasabb minőségű ActiFit szövet borítja, amely légáteresztő, mikroszálas anyagból készült. A rögzítési rendszer teljesen állítható a különböző méretű játékosok számára. A Playseat Sensation PRO szimulátor minőségét az is bizonyítja, hogy a világ legnépszerűbb e-sport versenyein is használják, mint például a FIA Rally Star, a WRC eSports és a NASCAR versenyeken. Ezt a szimulátort használja Valerio Gallo is, a pilóta, aki megnyerte az első virtuális Gran Turismo olimpiát. 

A Playseat Sensation PRO FIA versenyszimulátor legfontosabb jellemzői

  • Számos WRC és FIA versenyző használja és támogatja
  • A legnépszerűbb e-sport versenyeken használatos
  • A Playseat Sensation PRO FIA rendkívül erős acélkerettel rendelkezik
  • ActiFit anyag a több órás versenyzési szórakozásért
  • A pedállemez nagy fékezőerőt képes elviselni
  • Kiváló minőségű kivitelezés, stabilitás és kényelem
  • Teljesen állítható a különböző méretű játékosok számára
  • A pedálok és a kormánykerék közötti távolság könnyen állítható

Kompatibilitás:
Kompatibilis a piacon kapható összes kormánykerékkel és pedállal (Logitech, Thrustmaster, Fanatec, stb.) )
Kompatibilis a piacon kapható összes Direct Drive kormánykerékkel is (Fanatec, SimSteering, Heusinkveld, Simucube, stb.). )
Kompatibilis a PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox, Xbox 360, Xbox One, Xbox Series X/S, Wii konzolokkal és Mac PC-kel

Méretek: 
150 × 63 × 94 cm (hosszúság × szélesség × magasság)

Tömeg:
38 kg


Kód:  PLAYS15a
Termékszám:  FIA.00192

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10