Oldal frissítése

Playseat® Challenge X - Logitech G Edition

5 8 értékelés
124 990 Ft

Playseat® Challenge X - Logitech G Edition

A Playseat Challenge X - Logitech G Edition versenyülés kompakt, stabil és állítható. Amikor nincs használatban, összecsukható kialakításának köszönhetően minimális helyet foglal. Ezáltal könnyen tárolható a szekrényben vagy az ágy alatt, ideális olyan háztartások számára, ahol kevés a hely, de mégis szórakoztató és valósághű versenyélményre vágynak. Az ülés széles körben állítható, így gyermekek és felnőttek számára egyaránt alkalmas. Szabadalmaztatott ActiFit hűtőszövet borítja, amely függőleges légáteresztő mikroszálakat használ. Ezáltal még a legintenzívebb versenyek során is hűvös marad.

A Playseat Challenge X - Logitech G Edition legfontosabb jellemzői

  • A Playseat Challenge X - Logitech G Edition egyedülálló, összecsukható kialakítással és valósághű pilótafülkével rendelkezik.
  • Teljesen állítható
  • Kiváló minőségű kivitelezéssel és minőségi anyagokkal büszkélkedhet.
  • A légáteresztő ActiFit anyag még hosszú játék közben is kényelmes marad
  • Próbáld ki a 6 versenypozíció egyikét
  • A vezérlőkar tartója is a csomag részét képezi

Tökéletes beállítási lehetőségek a Playseat Challenge ActiFithez

A Playseat Challenge X - Logitech G Edition versenyülés 6 versenypozíciót kínál. Gyors telepítéssel és tárolással büszkélkedhet. A kezelést megkönnyíti az alacsony, 13 kg-os súly. A kormánykerék és a pedálok könnyen beállíthatók a vezető méretének megfelelően. A Playseat Challenge X - Logitech G Edition teljesen állítható pozíciót kínál, így játék közben nem kell választanod a kényelem és a stabilitás között. Egy kormánytartó is tartozik hozzá.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Játékkonzolhoz

Szín

Szín Fekete

Kompatibilitás

Kompatibilis tartozékok Pedálok
Kompatibilis márkák Thrustmaster, Logitech, Fanatec

Technikai specifikációk

Teherbírás 120 kg
Minimális magasság 120 cm
Maximum testmagasság 220 cm

Csomagolás

Csomag része Szerelőkészlet
Kód:  PLAYS28a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  G.00248

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15