Oldal frissítése

Playmobil 9146 Zsákbamacska fiúknak 11. sorozat

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Playmobil 9146 Zsákbamacska fiúknak 11. sorozat

A PLAYMOBIL hosszú évek óta garantálja a gyerekek szórakoztatását és örömét a különböző életkoroknak megfelelő játékokkal. Tematikus csoportosításuknak köszönhetően mindenki megtalálja azt, amelyikkel a legnagyobb mókában lehet része. A gyerekeket lenyűgözi a játékok aprólékos kidolgozása, a szülőket pedig az, hogy a különböző darabok könnyen és higiénikusan tisztíthatók anélkül, hogy festékfoltot hagynának maguk után. A PLAYMOBIL segíti gyermeke fejlődését, képzelőerejét, és kreativitását.

Legfőbb jellemzők

  • Kreatív, tematikus játékszettek
  • Meglepetés figura a tasakban (zsákbamacska)
  • Aprólékos kidolgozás
  • Számtalan kiegészítő
  • Higiénikus, könnyen tisztítható
  • Fejleszti a képzelőerőt és kreativitást
  • Fejleszti a gyermekek motoros képességeit
  • 4 éves kortól ajánlott

Zsákbamacska fiúknak

A 11. sorozat minden tasakjában 1 figura található az összegyűjthető 12-ből, amelyek minden gyermeket lenyűgöznek. Gyűjtheti az egy szetthez tartozó figurákat, vagy akár a teljes kollekciót is. A csomagokban található figurák: gitáros, szellem szolga, kerti törpe, karbantartó, múmia, spártai katona, űrpilóta, időutazó, viking, kalóz, szuperhős.

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK 2009. június 18-án hozott, játékokra vonatkozó irányelvének a játékok biztonságáról, és minden jogi normának a cseh szabályozások szerint. A csomag tartalmazza a tanúsítványt.

 
Kód:  HRAif1087
Termékszám:  4008789091468
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15