Oldal frissítése

Playmobil 6862 Hordozható divatos butik

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Playmobil 6862 Hordozható divatos butik

A PLAYMOBIL készletek megbízhatóak, elragadtatják és szórakoztatják a gyerekeket. A különböző témájú játékok miatt minden gyermek talál kedvére való készletet. A gyerekek értékelni fogják a sok kifinomult kiegészítőt, a felnőttek pedig azt, hogy a készlet elemei higiénikusak, egyszerűen tisztíthatók, és nem veszítik el a színüket. A Playmobil készlet ösztönzi a képzeletet és a kreativitást, valamint elősegíti a gyerekek motoros készségeinek fejlődését.

Legfontosabb jellemzők

  • Kreatív tematikus Playmobil készlet
  • Divatos butik hordozható táskában
  • Kifinomult elemek
  • Sok kiegészítővel
  • Higiénikus, könnyen mosható
  • Ösztönzi a képzelet és a kreativitást
  • Elősegíti a motoros készségek fejlődését
  • Alkalmas gyerekek számára 5 éves kortól

Hordozható divatos butik

A táska kinyitása után látványos, divatos butik jelenik meg polcokkal, pultokkal, pénztárgéppel és más felszerelésekkel. Vannak még itt próbababák, táskás, kalapok, tükrök és különböző kiegészítők is ékszerek formájában. Minden hölgy és lány a Playmobil világából szeretni fogja ezt a butikot, ahol mindig megtalálhatóak a legjobb ruhák. 

A csomag tartalma:
2 db modell, vevőszámláló, spanyolfal, nagy tükör, sok ruha és divatos kiegészítők

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48 / EK 2009 június 18-án meghozott, a játékok biztonságosságára vonatkozó és jogi normáknak megfelelő cseh szabályozásnak. Természetesen tartalmaz megfelelőségi nyilatkozatot.

 
Kód:  HRAif1014
Termékszám:  4008789068620
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10