Oldal frissítése

PlayBig Bloxx Peppa Pig Peron

Kiegészítők a termékhez

PlayBig Bloxx Peppa Pig Peron

Az Ön gyermekei is kedvelik Peppa malacot? Lepje meg őket egy tökéletes ajándékkal a népszerű Peppa malac sorozatból. A PlayBig Bloxx Peppa Pig Peron készlettel a legkisebbek fantasztikus utazáson vehetnek részt egy gyönyörű, élén színű piros mozdonnyal. Miután megunták a játékot, a készlet darabjait elrakhatják a lemezzel zárt dobozba, így azok mindig új játékra vagy utazásra készen várják őket.

A PlayBig Bloxx Peppa Pig Peron főbb jellemzői

  • kompatibilis más készletekkel
  • Peppa malac figurát és mozdonyt tartalmaz
  • a készlet 15 elemből áll

PlayBig Bloxx Peppa Pig Peron tartalma

A PlayBig Bloxx Peppa Pig Peron készlet szórakozást és izgalmas kalandokat kínál a népszerű televíziós sorozat kis rajongóinak. 15 elemből áll, melyekből bámulatos vasútállomás építhető. Egy nagy alapelemet, a vasútállomás építőelemeit, Peppa malac figurát és mozdonyt tartalmaz.

Miért válassza a PlayBig Bloxx Peppa Pig Peron készletet?

A sokszínű Peppa Pig építőkészlettel a népszerű Peppa malac televíziós sorozat rajongói kedvenc szereplőikkel játszhatják el saját történeteiket. A nagy építőelemek a legkisebbek igényeihez igazodnak, könnyű összeilleszteni és szétszedni őket. A PlayBig Bloxx Peppa Pig Peron 18 hónapos kortól 5 éves korig ajánlott, a többi készlet elemeivel is kombinálható. Kiváló minőségű műanyagból készült, könnyen tisztítható.

Súly:
280 g

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 1,5 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól 1,5 éves

Innen ismerheted

Téma Peppa malac

Játék kategória

Játék kategória Épitők
Kód:  HRAif4090
Termékszám:  4004943570725

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10