Oldal frissítése

PlayBig Bloxx Peppa Pig Treehouse

Kiegészítők a termékhez

PlayBig Bloxx Peppa Pig Treehouse

Gyermekei imádják Peppa malacot? Lepje meg őket ezzel a tökéletes ajándékkal, melyet a Peppa malac című népszerű sorozat ihletett. Peppa malac és kisöccse, Zsoli imádnak a PlayBig Bloxx Peppa Pig Treehouse-szal játszani, hiszen a fakuckó rengeteg felfedeznivalót tartogat. Most éppen azt játsszák, hogy Zsoli lovag, a faház pedig egy hatalmas kastély, ahonnan ki kell szabadítani Peppa hercegnőt. Vagy máskor kalózokká változnak - a lehetőségek száma korlátozatlan.

 

A PlayBig Bloxx Peppa Pig Treehouse legfontosabb jellemzői

  • kompatibilis más készletekkel
  • 4 figurával: Peppa, Zsoli, Mama malac, Papa malac
  • a készlet tartalmaz 94 építőelemet tartalmaz

A PlayBig Bloxx Peppa Pig Treehouse összetétele

A népszerű televíziós sorozat legkisebb rajongóinak rengeteg szórakozásban és kalandban lehet részük a PlayBig Bloxx Peppa Pig Treehouse játékszettel. A készlet összesen 94 elemből áll, melyekből a kicsik csodálatos fakuckót építhetnek, amely a játék során kastéllyá, hajóvá vagy bármi mássá átváltozhat, amit csak a gyerekek szeretnének. A készlet a fakuckó felépítéséhez szükséges építőkockákat, továbbá Peppa malac, Zsoli, Mama malac és Papa malac figuráját tartalmazza.

Miért érdemes megvásárolni aPlayBig Bloxx Peppa Pig Treehouse építőjátékot?

A rengeteg elemből álló és korlátlan játéklehetőséget tartogató Peppa malac építőjáték segítségével a népszerű televíziós sorozat kis rajongói saját történeteket találhatnak ki, s ezeket el is játszhatják Peppa malaccak és a többi bájos figurával. A nagyméretű kockák a legkisebbek számára is alkalmasak, hiszen a kicsik könnyen tudnak azokkal bánni. Az egyes elemek nagyon könnyen egymásba illeszthetők és szétszedhetők.  PlayBig Bloxx Peppa Pig Treehouse építőjáték 18 hónapos kortól 5 éves korig ajánlott, emellett kombinálható egyéb Peppa Pig építőjáték készletekkel. A játékszett minőségi műanyagból készült, és rendkívül könnyen tisztítható.

Méret: 35,5 × 37 × 25 cm

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 

Paraméterek

Innen ismerheted

Téma Peppa malac

Játék kategória

Játék kategória Épitők
Kód:  HRAif4094
Termékszám:  4004943570770

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05