Oldal frissítése

PlayBig Bloxx Peppa Pig alapkészlet

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

PlayBig Bloxx Peppa Pig alapkészlet

Szeretik  az Ön  gyermekei Pepinomalackáját?  Ha igen, akkor vegye meg nekik ezt a tökéletes ajándékot a  Peppa Pig sorozatból!  Kezdéshez a legjobb választás a Peppa Pig PlayBig Bloxx alapkészlet.   Minden készlet egy külön dobozban található, és mindnek a teteje a játék alapzatául szolgál.  A  Peppa Pig PlayBig Bloxx alapkészlet sok építőkockából áll és egy képből.  

A  PlayBig Bloxx Peppa Pig alapkészlet főbb jellemzői

  • kompatibilis más készletekkel
  • 4 típus közül lehet választani: fagylalt, hinta, kisszoba, konyha

A PlayBig Bloxx Peppa Pig alapkészlet egyes készleteinek részei

A Peppa Ice Cream fagylaltos készlet egy fagylaltos autót,  egy hangulatos kertet, Peppa malackát és székeket tartalmaz. A Suzy Swing hintakészlet  áll egy kiskertből, egy hintából, vicces állatfigurákat ábrázoló építőkockákból és  Suzy Sheep figurákból.    George öcsi kisszobájában  ágyak, szekrények és egyéb bútorok találhatóak. A nagyon eredeti nagykonyha sorozat egy mosógépből, egy  tűzhelyből, egy hűtőszekrényből, egy szék-készletből  és egy anyukából áll.

Miért a PlayBig Bloxx Peppa Pig alapkészletet vegyük meg?

A több készletből álló Pepa Pig alapkészlet  lehetővé teszi a népszerű TV-sorozat rajongóinak, hogy eljátsszák  saját történeteiket kedvenc Peppa Pig figráikkal.A nagy építőkockák úgy vannak kialakítva, hogy a legkisebb gyermekek is könnyen tudjanak velük játszani.  Nagyon könnyen illeszkednek egymáshoz, és könnyen szét is szedhetőek.  A PlayBig Bloxx Peppa Pig  alapkészlet  alkalmas  18 hónapos és 5 éves kor közötti gyermekek részére, és kombinálható más készletekkel is.  Kiváló minőségű műanyagból készült,  és nagyon könnyen tisztítható. 

Méretek: 21 × 18 × 12 cm

 

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és  Tanács 2009. június 18-i  2009/48 / EC számú irányelvének, ami a játékok biztonságáról és a cseh törvénykezéssel összhangban álló minden egyéb törvényes szabványról szól.   Természetesen van egy CE megfelelőségi nyilatkozat erről.

Paraméterek

Innen ismerheted

Téma Peppa malac

Játék kategória

Játék kategória Épitők
Kód:  HRAif4108
Termékszám:  4004943571029
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05