Oldal frissítése

Play-Doh Gyurma, fagyi a hűtőben

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Play-Doh Gyurma, fagyi a hűtőben

Ha arra vágysz, hogy gyermeked fejlessze a fantáziáját, egy egyben javítsa a kreatív képességeit és a részletek iránti érzékét, ideje beszerezni neki a Play-Doh Fagylalt gyurmát. A fagylaltos tölcséreknek, pálcikáknak és a színes gyurmának köszönhetően gyermeked rengeteg jégkrémet és fagylaltot készíthet. A kreatív készlet nemcsak a  szórakozás kimeríthetetlen forrását nyújtja a gyermekeknek, hanem lehetőséget kínál a készségei, a soha nem látott dolgok előállítására való képességének gyakorolására, és végül, de nem utolsósorban, felvértezni magát türelemmel.

A Play-Doh Fagylalt gyurma fő jellemzői

  • A különleges Play-Doh modellező agyagnak köszönhetően a gyermek saját ízlése szerint készíthet édességet
  • A Fagylalt gyurma két fagylaltos tölcsért, két jégkrémes pálcát és színes gyurmákat tartalmaz
  • A játék fejleszti a gyermekek fantáziáját és kreativitását
  • A Play-Doh gyurma 2 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

Fejleszd a gyermekek kreativitását a Play-Doh gyurmával

A gyermekek fantáziáját és kreativitását megéri már a legfiatalabb kortól fejleszteni és támogatni. Hogy a gyermek jól fejlődjön, teret kell adni neki a játékra és a megismerésre. Pontosan ezt egyesíti magában a Play-Doh Fagylalt kreatív készlet, amelyet pontosan a kisgyermekeknek tervezték, és különböző vidám színek és formák segítségével játszva tanítja őket az új dolgok felfedezésére.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 2 éves kortól
Kód:  HRAif15342
Termékszám:  5010993616299
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10