Oldal frissítése

Plantronics Voyager 3200 fekete

3,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Plantronics Voyager 3200 fekete

A Plantronics Voyager 3200 egy minőségi fekete színű kihangosító. Ez a kihangosító három mikrofonnal és aktív DSP zajszűrő rendszerrel gondoskodik a hívások kitűnő minőségéről. A SoundGuard technológia javítja a hangreprodukciót és megakadályozza a túl erős és zajos hangokat, így a hallásod tökéletesen biztonságban lesz. A komfortos használatot a könnyű és kényelmes kialakítás biztosítja, így a készülék biztonságosan megmarad a fülben. A kihangosító készenléti üzemmódja legfeljebb egyhetes, és egy töltéssel képes akár 6 óra üzemidőre is. 

Plantronics Voyager 3200 fekete kihangosító főbb jellemzői

  • A SoundGuard megvédi a hallásod a túl erős hangoktól
  • Intelligens érzékelés technológia
  • A készülék Bluetooth kapcsolattal bír
  • Intuitív intelligens vezérlés
  • Kényelmes és könnyű, kéz nélküli kivitelezés
  • Hosszú üzemidő

A kényelem az első

Természetesen a Plantronics kihangosító az intelligens érzékelők által kifogástalanul kommunikál a számítógépeddel az egyszerű kezelés érdekében. Amint behelyezed a kihangosítót a füledbe, az automatikusan fogadja a bejövő hívásokat, amiket hangutasításokkal fogadhatsz vagy elutasíthatsz. A fejlett hangüzenetek tájékoztatnak a hívófél-azonosítóról, a kapcsolat állapotáról és a hívásidőről is. Természetesen könnyű hozzáférést biztosít az olyan asszisztensekhez is, mint Siri, Google Now vagy Cortana.

Kód:  MS0311
Termékszám:  207350-05
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15