Oldal frissítése

Plantronics RIG SYSTEM fekete

4,8 4 értékelés

Plantronics RIG SYSTEM fekete

Headset Plantronics RIG SYSTEM kínálja a lehetőséget, hogy kapcsolatban smartphone és még játszani a kedvenc játék a PlayStation felesleges szünetek. Csatlakoztassa mobiltelefonját vezérlésére egyetlen érintéssel válthat a játék egy smartphone, akkor kap egy hívást, dallam a kedvenc zenéit, válasszuk EQ profilját, és visszatér a játék - minden megszakítása nélkül játszani. És ha szeretné tárolni a fejhallgatót, egyszerűen hajtsa a kagylókat, és elfoglalják a minimális helyet.

Jellemzők:

  • Kompatibilis PS4, PS3, PS Vita (hivatalosan engedélyezett) PC / Mac, Xbox 360, okostelefonok és tabletta.
  • Sztereó fejhallgató 40 mm-es átalakító, és egy basszus cső technológia segítségével kiváló hangminőséget.
  • Az erősítő csatlakozik, hogy a játék, és lehetővé teszi, hogy állítsa az egyensúlyt a játék hangok és a chat, és integrálja a zenét és hívásokat a mobil telefon.
  • Zavarmentesítve mikrofon hajlékony boom biztosítja, hogy hallja mások a játék tisztán opcionális mikrofon a kábelen segítségével könnyedén válthat a konzolon PS Vita.
  • Három equalizer beállítások lehetővé teszik, hogy válasszanak a Pure jobb érthetőségét hang intenzívebbé, hogy növeljék a basszus és középkategóriás és szeizmikus nagyobb basszus nélkül zörög vagy torzítása.
  • Rendkívül kényelmes kialakítás, puha, párnázott fülhallgató és fejpánt garantálja Önnek órányi kényelmes játékhoz, filmnézéshez, vagy pihenni a kedvenc zenédet.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Platform

Platform PlayStation 4
Kód:  MS030b5a3
Termékszám:  203480-05

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10