Oldal frissítése

Plantronics RIG 800HD fekete

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Plantronics RIG 800HD fekete

Minden játékos tudja, hogy nem elég a részletgazdag látvány, de a tiszta hangzás is fontos. A(z) Plantronics RIG 800HD fekete játékosoknak tervezett fejhallgató tökéletesen illeszkedik a fülekre. Vezeték nélküli, rádiófrekvenciás működésű, ami mindig maximális kényelmet biztosít. A(z) 20 Hz és 20 kHz közötti hangtartomány révén biztos lehetsz abban, hogy nem fogsz elmulasztani egyetlen hangot sem kedvenc számaidból. A fejhallgató fontos része egy beépített mikrofon is.

A(z) Plantronics RIG 800HD fekete megörvendeztet praktikus mikrofonjával

Főleg a gamerek jól ki fogják tudni használni a jól kihasználható mikrofont. A(z) Plantronics fejhallgató mikrofonja biztosítja a kifogástalan kapcsolatot a játékostársakkal a különböző alkalmazásoknál. Összecsukható felépítése abszolút nem zavar, amikor épp nem használod. Az úgynevezett iránykarakterisztikájú mikrofonok közé tartozik, kiválóan elnyeli a környezeti zajokat és ennek köszönhetően a(z) Plantronics RIG 800HD fekete gamer fejhallgató pompás választás zajosabb körülmények között is. Impedenciája 32 Ohm. 20 Hz és 20 kHz közötti frekvenciasávon mozog.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Platform

Platform PC
Kód:  MS030b5a92
Termékszám:  206800-05

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05