Oldal frissítése

Plantronics RIG 600 fekete

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Plantronics RIG 600 fekete

Merülj el a lenyűgöző hangzásban a Platronics RIG 600 gamer fejhallgatója segítségével. Nagy frekvenciatartományával kitűnő minőségben élvezheted a zenét, filmeket vagy játékokat. A fülpárnák lágy memóriahabból készülnek, így rendkívül kényelmesek és elég szélesek ahhoz, hogy kizárják a környezeti hangokat. A fejhallgató nagyon könnyű, és biztosan értékelni fogod a kényelmesen párnázott fejpántot, illetve hogy két mikrofon közül választhatsz.

A Plantronics RIG 600 fekete fejhallgató előnyei

  • Magas frekvenciatartomány
  • Támogatja a térhangzást és a basszusfokozást
  • Két érzékeny mikrofon
  • Puha memóriahabból készült, összecsukható fülpárnák
  • Párnázott fejpánt
  • Dolby Atmos technológia
  • Különböző platformokhoz használható

A Plantronics RIG 600 fejhallgató elvarázsol hangzásával és formatervezésével

A kiváló minőségű 40mm-es hangsugárzók alacsony frekvencia rezonátorokon keresztül erősítik a basszust. A fejhallgató jól használható például a Dolby Atmos támogatással rendelkező X-box játékkonzolokkal. A 3,5 mm-es jack csatlakozónak köszönhetően azonban minden platformhoz használható. A 20-20 000 Hz frekvenciatartománnyal és a 40 mW kimeneti teljesítménnyel a virtuális világ szinte valósággá válik, és hív a cselekvésre.

Értékelni fogod a fejhallgató kialakítását is. A fejpánt nagyon kényelmesen párnázott, így tökéletesen illeszkedik a fejhez, és nem  szorít még hosszú órák múlva sem. A fülpárnák puha memóriahabból készülnek, amely pontosan követi a fül alakját, így növelve a környezeti zaj csökkentésének hatékonyságát. A 3,5 mm-es csatlakozónak köszönhetően minden platformhoz használható.

Válasszon mikrofont

A fekete  Plantronics RIG 600 készülék két mikrofont tartalmaznak, amelyek között szabadon váltogathatsz. Válaszd a zajcsökkentő technológiával felszerelt mikrofont, amikor a game chaten beszélsz a csapattársaiddal, így ők tisztán és érthetően fognak hallani téged. A másik, diszkrét inline mikrofon leginkább privát telefonhívásokhoz vagy videohívásokhoz ideális.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Platform

Platform PC
Kód:  MS030a58
Termékszám:  210261-05

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10