Oldal frissítése

Plantronics RIG 600 fekete

1,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Plantronics RIG 600 fekete

Akár zenét hallgatsz, filmet nézel vagy szenvedélyes számítógép- illetve konzoljátékos vagy, a Plantronics RIG 600 fejhallgató kitűnő választás számodra, amennyiben csúcsminőségű hangzásra vágysz. Elegáns kinézete, könnyű súlya és kifinomult ergonómiája révén viselése akkor is kényelmes, ha hosszú órákon keresztül játszol vagy hallgatod a zenét.

Legfontosabb jellemzői

  • Számítógépes játékokhoz, filmnézéshez és zenehallgatáshoz tervezve
  • Elegáns forma és könnyű szerkezet
  • A 40 mm-es hangegységek tiszta hangzást és erőteljes basszust biztosítanak a játékhoz
  • A fejhallgatók akusztikus szigetelése kiszűri a külső zajokat
  • A kényelemről a memóriahabos fülpárna és a fejpánt gondoskodik 
  • A fejhallgatóhoz zajszűrős, levehető mikrofon tartozik

Precíziós fejhallgató surround hangzással

Lépjen be kedvenc játékai világába a RIG 600 fejhallgatóval, amely tökéletes hangzást biztosít. A fejhallgató erős 40 mm-es hangegységekkel büszkélkedhet, amelyek kristálytiszta és részlet gazdag hangzást, valamint mély basszust garantálnak. Az intenzív hangzásnak köszönhetően a legapróbb neszről sem maradsz le. A játékok virtuális világában te uralhatod a harcmezőt és bármilyen játékban te lehetsz a végső győztes.

Több órányi játék után is kényelmes

A fejhallgató profi játékosoknak készült, a kompromisszumoktól mentes hangvisszaadás követelményeit figyelembe véve, ezért a fülpárnák akusztikus hangszigeteléssel rendelkeznek, amely kizárja a külső zajokat. Így kényelmesen elmerülhetsz a játékban és csak a győzelemre koncentrálhatsz. A párnázott fejpántnak és fülpárnáknak köszönhetően használata még órák múlva is kényelmes, a fülpárnák pedig felveszik a fej formáját. Érdekesség újdonság a levehető zajszűrős mikrofon.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  MS030b5a9n
Termékszám:  206806-05

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10