Oldal frissítése

Plantronics RIG 515HD LAVA fekete

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Plantronics RIG 515HD LAVA fekete

Akár filmet nézel, zenét hallgatsz, vagy lelkes számítógépes játékos vagy, a Plantronics RIG 515HD LAVA fülhallgatók kiváló választás mindazok számára, akik a nagyszerű hang adminisztrációra vágynak. Emellett lenyűgöző a robusztus és időtlen design, valamint a kifinomult ergonómia, amely lehetővé teszi a kényelmes illeszkedés még több óra játék vagy zenehallgatás esetén is.

Legfontosabb jellemzők

  • RIG LAVA 515HD fejhallgató számítógépes játékhoz, zenehallgatáshoz és filmnézéshez
  • Robusztus és időtálló megjelenés
  • 40 mm átalakítók, valamint tiszta 24-bites audió mély basszus
  • Valódi 7.1-csatornás surround hangzás   
  • Akusztikailag szigetelt fülpárnák, amelyek biztosítják, hogy a környezeti zajok ne zavarjanak
  • Memóriahabos fülpárna és párnázott fejpánt a kényelmes viseletért
  • Levehető mikrofon zajcsökkentéssel

Precíziós fejhallgató térhatású hanggal

Vegyen részt a kedvenc játékai világában a RIG 515HD LAVA fejhallgatóval, amely tökéletes hangzást biztosít a játék közben. A fülhallgató hatalmas 40 mm-es meghajtókkal rendelkezik, amelyek alacsony frekvenciájú rezonátorokkal működnek. Ezek garantálják a kristálytiszta, részletgazdag 24 bites stúdió hanghatást, a mély basszus hangokat és a 7.1-es térhatást. Az eredmény egy olyan intenzív hanghatás, amikor egyetlen suttogást sem mulasztasz el. Ez lehetővé teszi, hogy a játékosok uralják a csatatéren a virtuális világot, és bajnokká váljanak bármelyik játékban.

Kényelem több órás használat esetén is

A fejhallgatóval anélkül élvezheted a játékokat, filmeket és zenéket, hogy a környező hangokból bármi beszűrődne. Ennek köszönhetően teljesen belemerülhetsz a játékba és így nagyobb esélyed lesz megnyerni azt. A kényelem még többórás játék esetén is biztosított a párnázott fejpántnak és a memóriahabos fülpárnáknak köszönhetően. A fejhallgatón helyet kapott egy zajszűrővel rendelkező mikrofon is.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  MS030b5a9k
Termékszám:  206075-05
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20