Oldal frissítése

Plantronics RIG 500HX, fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Plantronics RIG 500HX, fekete

A Plantronics RIG 500HX csúcsminőségű headset a prémium RIG 500-as sorozatra épül és a 3,5 mm-es jack bemenet lehetővé teszi Xbox ONE csatlakoztatását is. A precíz kivitelezés Önt is meglepetésként éri a remek hangzással, az ügyesen megoldott rugalmas fejpánttal és nem utolsó sorban a kedvező árral. 

Legfontosabb jellemzők

  • Csúcsminőségű gamer headset kedvező áron
  • Könnyű és rugalmas fejpánt
  • Zajszűrő mikrofon
  • Akusztikus szigetelésű kényelmes fülpárnák
  • Alkalmas Xbox ONE-hoz

A kényelem fontos

Játékok játszása néha kihívást jelent, de a Plantronics RIG 500HX headsettel, amely garancia a maximális kényelemre, valóban kizárólag a cselekményre kell majd összpontosítania. A memóriahab és rugalmas fejpánt révén akár több órás játszást követően is kényeztető érzésben lesz része. A dübörgő basszusokat és kristály tiszta hangzást a 40 mm-es átalakítók garantálják. Természetesen a headset könnyen levehető, egyirányú zajcsökkentő mikrofonnal lett felruházva, tehát csapattársai tisztán és érthetően fogják hallani.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Platform

Platform PlayStation 4
Kód:  MS030b5a9g
Termékszám:  204805-05

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20