Oldal frissítése

Plantronics RIG 500HD, Fekete

4,6 19 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Plantronics RIG 500HD, Fekete

Kétféle fejhallgató létezik: vannak az egyszerű, hagyományos darabok és a RIG 500 HD gaming headset, amely élvezetesebbé teszi a játékot, mint valaha. A RIG 500 HD gamer fejhallgató azon fejhallgatók közé tartozik, amelyek igazán izgalmassá teszik a játékélményt. Hogy mindez hogyan lehetséges? A Dolby 7.1 surround sound hangminőség és a kiváló minőségű, tartós műanyagból készült kialakítás, amelyet a saját igényeidnek megfelelően állíthatsz be, ideálissá teszik a terméket.

  • A fejhallgató mérete szabályozható a maximális illeszkedés érdekében
  • A memóriahabos párnáknak köszönhetően a lehető legnagyobb kényelmet nyújta
  • Kiváló hangzás a Dolby 7.1 surround sound hangzásnak köszönhetően

A Plantronics RIG 500 HD fejhallgató maximális kényelmet garantál, így legyen bármilyen megerőltető fizikálisan és mentálisan, használatával tisztán a játékra tudsz koncentrálni. A memóriahabos kialakításnak, a kényelmes fejpántnak és a rugalmas váznak köszönhetően még több órányi játék után is kényelmesnek fogod érezni a viseletét. További előnye a zajcsökkentő mikrofon, így csapattársaid tisztán és világosan hallhatnak majd.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  MS030b5a7
Termékszám:  203803-05

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10