Oldal frissítése

Plantronics RIG 4VR - Fehér

Plantronics RIG 4VR - Fehér

A Plantronics RIG 4VR mikrofonos fejlhallgató kiváló választás minden játékos számára, akik a PS4 konzolban és a VR-ban lelik örömüket. Természetesen nem fog csalódást okozni számítógépek vagy más játékkonzolok esetében sem. Első látásra a készülék rendkívül robusztus és időtlen kialakítással rendelkezik, de ha jobban megvizsgálod, látni fogod, hogy ehhez a készülékhez hasonlót még sosem fogtál a kezedben! Kiélvezheted a kiváló minőségű hangzást, amelyet kifejezetten a VR játékokhoz terveztek. A fejhallgató kifinomult dizájnja lehetővé teszi a kényelmes viseletet még akkor is, ha virtuális szemüveget is viselsz a játék közben.

Legfontosabb jellemzők

  • RIG 4VR fejhallgató PS4 és VR játékokhoz
  • Első látásra is robusztus és időtálló megjelenés
  • 40 mm-es hangszórói kristálytiszta hangzást és erőteljes basszust nyújtanak 
  • Nyitott kialakítású fülpárnák, hogy még több órányi játék után is kiélvezhesd a kényelmet
  • A kényelemről fülpárna és fejpánt gondoskodik
  • Levehető mikrofon zajszűrő funkciókkal

Precíziós fejhallgató a virtuális valósághoz

Kalandozz a virtuális valóság világában a RIG 4VR fejhallgatóval, amely tökéletes hangzást biztosít majd kalandjaidhoz. Erőteljes 40 mm-es hangszórói alacsony frekvenciájú rezonátorokkal rendelkeznek, így tiszta, részletgazdag hangzást tesznek lehetővé, hibátlanul mély basszussal. A minőségi kialakításnak köszönhetően egyetlen suttogást sem hagysz majd figyelmen kívül. Ez lehetővé teszi a lelkes játékosok számára, hogy dominálják a virtuális világ csataterét, és így minden verseny győztesévé válnak.

Kényelem akár többórás játék során is

Ez a modell a profi játékosok számára készült, ugyanis akusztikailag nyitott szerkezetű fülpárnákkal rendelkezik. A legmaximálisabb kényelmet nyújtja, még hosszú, játékkal töltött órák esetében is. A fejhallgató struktúrája kiváló szellőzést tesz lehetővé, így visszaszorítva az izzadást. A puha, párnázott fülrészek felveszik fejed formáját és hozzásimulnak ahhoz, a kényelmes fejpántot pedig szintén órákig viselheted zavartalanul a fejeden. A készülék érdekes funkciója a levehető, zajszűrővel rendelkező mikrofon. A csomag szintén tartlamaz PC/MAC és mobiltelefonhoz történő csatlakoztatásra szolgáló kábelt.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Platform

Platform PC, PlayStation 4
Kód:  MS030b5a5d
Termékszám:  206816-05
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10