Oldal frissítése

Plantronics RIG 400HX

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Plantronics RIG 400HX

A Plantronics RIG 400HX kitűnő választás bármely Xbox One játékos részére. Első pillantásra lehet, hogy csak a robusztus és időtálló design a feltűnő, de közelebbről megvizsgálva a RIG 400HX ennél sokkal több - ami igazán fontos az belül van. Az elhívatott játékosok számára készült fejhallgató minőségi hangzást nyújt. A kifinomult kialakítás többórás játék után is megfelelő kényelmet biztosít.

Főbb jellemzői

  • Xbox játékokhoz tervezve
  • Robusztus és időtálló design
  • 40 mm-es meghajtók melyek biztosítják a játék kristálytiszta hangzását
  • Szigetelt fülpárnák melyek kizárnak minden környezeti zajt
  • Extra kényelem a fülpárna memóriahabjának és párnázott fejpántjának köszönhetően
  • Levehető mikrofon, zajszűrő funkcióval

A tökéletes fejhallgató mely biztosítja a győzelmet

Vesse bele magát a videojátékok világába a RIG 400HX fejhallgatóval mely tökéletes hangzást nyújt kalandjainak. A hangszórók teljesítményét a 40 mm-es, alacsony frekvenciájú rezonátorok biztosítják. A meghajtók ezen felül garantálják a kristálytiszta hangzást és a mély, erőteljes basszust. A RIG 400HX fejhallgatóval egy robbanásról se marad le, hála az intenzív hangélménynek. Uralja a virtuális valóság harctereit és legyen Ön a végső győztes!

Kényelem többórás játék után is

A fejhallgató professzionális játékosoknak lett kifejlesztve, aminek érdekében a szigetelt fülpárnák minden környezeti zajt kiszűrnek. Merüljön el teljesen a játékok világában, koncentráljon és álljon mindig a dobogó legfelső fokán. A kipárnázott fejpánt és a memóriahab fülpárnák biztosítják a tökéletes illeszkedést és a kényelmet akár többórás játék után is. Az egyedülálló, levehető mikrofon zajszűrő funkcióval van ellátva.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  MS030b5a5n
Termékszám:  206807-05
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10