Oldal frissítése

Plantronics RIG 100HX fekete

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Plantronics RIG 100HX fekete

Gamer fejhallgatót keresel, hogy kedvenc játékaidat mindenütt élvezhesd? Akkor a Plantronics, a világ vezető audiokommunikációs készülékeinek gyártója a megfelelő megoldást kínálja Neked. Ez a vállalat bemutatja a RIG 100HX egyedi kialakítású chat- és fejhallgatót, amely fülhallgatóval és rugalmas mikrofonnal rendelkezik. Mindezek mellett a termék egyszerűen és gyorsan kezelhető. Ha módosítani szeretnéd a hangerőt, gyorsan beállíthatod a csúszkát, és folytathatod a játékot anélkül, hogy máshová kellene irányítanod a figyelmedet. Ráadásul, a kényelmes párnázott fejpántnak és a kis tömegnek köszönhetően a játék után nem érzed úgy, hogy a fejhallgató továbbra is rajtad van.  

A Plantronics RIG 100HX fejhallgatók fő előnyei

  • Könnyű és állítható gaming fejhallgató
  • A 40 mm-es jeladó még tisztább hangzást biztosít
  • Kényelmes, párnázott fejpánt az zavartalan és kényelmes játékért
  • Egyszerű és gyors hangerőszabályozás a hangerő csúszka segítségével
  • Fejhallgató elsősorban az Xbox One, PC/notebookok és mobiltelefonok számára
  • Csatlakoztass egy eszközt a 3,5 mm-es audió jack csatlakozóval
  • Tartós alumínium ötvözetből készült kivitel

Fókuszban a játék

Egyetlen játékos sem akarja, hogy bármi is akadályozza a győzelemhez vezető úton. A Platronics RIG 100HX fejhallgató teljes mértékben eleget tesz ennek a követelménynek. Így nem találsz semmilyen zavaró elemet a fejhallgatón, vagy olyat, amely hosszadalmas beállítást igényel. Gyorsan változtathatod a hangerőt anélkül, hogy meg kellene szakítanod a játékot, így értékes pontokat vagy életeket spórolhatsz. A lágy és kényelmes memóriahabbal borított könnyű szerkezet nagyfokú kényelmet biztosít. Természetesen, részét képezi egy kiváló minőségű, forgatható mikrofon is, amely a nem kívánt környezeti zajt is elnyomja. Nemcsak a fogadott hangzás, hanem a sugárzott hang is meglepően jó és tiszta.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Platform

Platform PC, Xbox One
Kód:  MS030a52
Termékszám:  209180-05

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05