Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Plantronics ML15 fekete

4,4 54 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Plantronics ML15 fekete

Nagyon könnyű Bluetooth headset, mely megkönnyíti a hívásfogadást, például autóvezetés közben. Egyetlen gombbal irányíthat mindent, így nem fog gondot okozni a hívás fogadása. A kényelemről minőségi hangátvitel gondoskodik, melyet mindennapos használatra terveztek.  Legfőbb előnye a rendkívül könnyű súlya és akkumulátorának hosszú élettartama. Bluetooth-on keresztül könnyen párosíthatja telefonjához és használata akár 6 órányi beszélgetési időt biztosít. A headsetet mikro USB-ről töltheti, a teljes feltöltés 2 órát vesz igénybe.

Legfontosabb jellemzői

  • Rendkívül könnyű
  • Könnyű kezelhetőség
  • Gyors párosítás Bluetooth-on keresztül
  • Mindennapos használatra
 
Kód:  MS030e30
Termékszám:  204666-05
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05