Oldal frissítése

Plantronics M70, fekete

4,5 112 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Plantronics M70, fekete

Engedje meg magának a szabad hívások kényelmét, amelyek amellett, hogy nagyban megkönnyítik az életét, még sokkal tisztább, jobb hallhatóságot is biztosítanak. A headset támogatja a szélessávú HD audiot, így minden fontos hívást tisztaság és hallhatóság jellemez majd. Külön funkció gondoskodik a környezeti zaj és visszhang csökkentéséről, így még zajos környezetben is jól kezelheti a hívásokat. Egyszerűen párosítsa a telefont a vezeték nélküli Bluetooth kapcsolaton keresztül. A Multipoint opciónak hála akár két telefont is csatlakoztathat a fejhallgatóhoz egyszerre. A súlya mindössze 8 gramm, mégis teljes 11 óra beszélgetési időt vagy 16 nap készenléti üzemidőt biztosít.

Ezzel a fülhallgatóval megvan a lehetősége, hogy irányítsa a zeneszámokat és vezérelje a hangerőt a telefon megérintése nélkül. A Plantronics-t mobil platformok számára fejlesztették ki, mint a Google Android és az Apple iOS, a szabadon letölthető alkalmazás jelzi az akkumulátor állapotát. Az alkalmazás képes tájékoztatni az akkumulátor állapotáról, a hívás időtartamáról és más állapotjelzésről is három nyelven (angol, német, orosz). Ha az autóban vagy az irodában hagyja, aktiválódik a DeepSleep hibernáció a headset akkumulátorának nagyobb takarékossága érdekében.
További információk:

Jellemzők:
Zene vezérlése
Állapot jelzés angol, német vagy orosz nyelven
Csökkenti a háttérzajt, visszaszorítja a visszhangzást
Támogatja a HD audiot telefonokra, szélessávú audio hangzás támogatása
DeepSleep funkció a maximális energiatakarékosság érdekében
Támogatja két telefon csatlakoztatását egyszerre (Multipoint)
Beszélgetési idő akár 11 óra, 16 nap készenléti üzemmód
Mobil alkalmazás iPhone vagy Android okostelefonokra, észleli az aktuális akkumulátor állapotot

Kód:  MS030e3b
Termékszám:  200739-65
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15