Oldal frissítése

Plantronics M55, fekete

4,6 192 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Plantronics M55, fekete

A Plantronics headset a tökéletes társ a vezeték nélküli telefonálásban. Az M55-tel a hívásokat zaj és késés nélkül élvezhezed. Alapesetben akár 11 óra folyamatos beszélgetési időre is képes. A hangvezérlés és jelzések maximális kontrollt biztosítanak. Google Android és Apple iOS eszközökre ingyenesen letölthető alkalmazások is elérhetők hozzá.
 

Megbízható

Komoly kihangosító a mobilodhoz.
  • Zavartalan kapcsolat
  • Remek hangminőség
  • Hangposta
  • Hosszú akkumulátor-üzemidő
  • Kis méret és minőségi kivitelezés

 


 

 

 
A DeepSleep üzemmód meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát, akár hihetetlen, 5 hónapos időtartamra is. Az M55 támogatja akár egyszerre két készülék párosítását is. Ezáltal a lehetőséget kapsz, hogy mind a magán-, mind a munkahelyi telefonod hívásait fogadd vezetés közben is. A headset fülbe illeszkedik, és gél tekercsének köszönhetően megbízhatóan rögzül. Akinek ez esetleg kényelmetlen, az választhatja azt a megoldást, hogy a fül mögé rögzíti.
 
A fent említett alkalmazás hasznos funkciókat biztosít. Az első az akkumulátor állapotjelentés - hang és grafikus. Az M55 megtalálását is segítheti, két lehetséges módon. Az egyik, hogy küld egy hangot, és amikor a fülhallgató 10 méternél közelebb van, az hallatszani fog. Amennyiben ezen a távolságon kívül került az eszköz,  az utolsó ismert pozícióját a GPS segítségével képes megjeleníteni.
 

 

 


Műszaki adatok:
Fontos jellemzők:
Hangvezérlés
Multipoint technológia (egyszerre két készüléket párosíthatsz)
Vezeték nélküli technológia:
Bluetooth v3.0
Maximális hatósugár:
10 m
Akkumulátor:
Li-Pol, teljes feltöltés: 2 óra
Csatlakozás Micro USB-n keresztül
Üzemidő:
150 nap (DeepSleep funkció)
16 nap (stand-by mód)
11 óra (hívás)
Szín:
Fekete
Tömeg:
8 g

 

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  MS030e3a
Termékszám:  89358-05

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05