Oldal frissítése

Plantronics GameCom P80 fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Plantronics GameCom P80 fekete

Vezető nélküli mikrofonos fejhallgató tervezték szerelmeseinek, akik szeretnék élvezni a kiváló minőségű hang a hosszabb játékmenetek nélkül zavarja az Ön környezetében. Ők elcsábított nemcsak a nagy minták, hanem egy szép árat. A vezeték nélküli változatot akkor már nem kell foglalkozni feleslegesen kusza kábeleket. A tartomány 12 m-ig lehet szépen henyél a kanapén, és élvezze kedvenc filmjeit a televízió módon kötöttségek nélkül semmilyen jelentős módon.

Legfontosabb jellemzők

  • Minőségi játék fejhallgató kedvező áron
  • kényelmes párnák
  • könnyűszerkezetes építés
  • A jó design, fekete
  • Hatótávolság 12 m
  • Az akkumulátor élettartama akár 10 óra

Kényelmi fontos

Teljesítmény átalakítók biztosítják a kristálytiszta hangot és teljes basszus. A tiszta kommunikáció csapattársak, vagy ellenséget a csatatéren, a fejhallgató mikrofon combo elnyomja a zajt, így teljes mértéApproxen koncentrálni a műveletet.

Plantronics P80 GameCom minőségi és kényelmes párnázat, amely kombinálva a könnyű kialakítás kiváló kényelmet még a hosszabb kopás. Továbbá, nagyon hatékonyan elkülöníteni a környezeti hang, és akkor teljes mértéApproxen koncentrálni a játék. Controls vannak szerelve a shell, így szabályozhatja a hangerőt, illetve a mikrofon elnémításához elsajátította nincs idő. 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Platform

Platform PlayStation 4
Kód:  MS030b47
Termékszám:  204380-05

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10