Oldal frissítése

Plantronics Explorer 80 fekete

4,9 18 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Plantronics Explorer 80 fekete


Belefáradt abba, hogy állandóan csengő telefonja után kutasson autójában? Ebben az esetben hasznos lehet az Ön számára a remekbeszabott Explorer 80 Bluetooth headset a Plantronics-től, amely alig érezhető a fülön. Strapabíró és elegáns felépítésével ideális kiegészítője lesz az Ön megjelenésének is. A headset funkciók egész sorát kínálja az állandó telefonálással töltött hétköznapok megkönnyítésére. Ezek közé sorolható a szöveges figyelmeztető hang, illetve a QuickPair technológia, amely a telefonnal való egyszerű és gyors első párosítást biztosítja. Vitathatatlan előnye az akkumulátor hosszú élettartama, amely főként azoknak szerezhet örömet, akik idejük nagy részét autójukban, hosszú szolgálati utakon töltik.


Fő sajátosságok

  • Elegáns design
  • Alacsony tömeg
  • Hosszú akkumulátor élettartam
  • Média vezérlés
  • Kristálytiszta hang
Plantronics Explorer 80
 

Plantronics Explorer 80
 

Hosszú akkumulátor élettartam

A headset legnagyobb előnye akkumulátorának hosszú élettartama. Egyszeri feltöltéssel akár 16 napig üzemképes. Ha a készülék bizonyos ideig nincs használatban, és Ön elfelejtette kikapcsolni, ez esetben sincs oka aggodalomra. A DeepSleep technológia gondoskodik a headset extra energiatakarékos módba történő átkapcsolásáról.


További információk:

Interfész
Bluetooth 3.0

Beszélgetési idő:
Akár 11 óra

Készenléti idő:
Akár 16 nap

Akkumulátor:
Lítium-polimer

Teljes töltési idő:
120 perc

Tömeg:
8,2 g

A csomag tartalma:
Bluetooth headset, autós töltő, micro USB töltőkábel, használati utasítás

 
Kód:  MS030e3o
Termékszám:  205020-05

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10