Oldal frissítése

Plantronics Explorer 500 Bluetooth Headset - fehér

4,5 17 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Plantronics Explorer 500 Bluetooth Headset - fehér

Teljes szabadság

Pihentesd a kezed, míg telefonálás közben más tevékenységekkel foglalkozol! Az innovatív kialakítású Platronics Exlporer 500 headset lehetővé teszi számodra, hogy vezetés közben is biztonságosan válaszolj a sürgős hívásokra. A termék elegáns, mégis praktikus külsejével, valamint remek ergonómiai kialakításával kiválóan alkalmas a mindennapi használatra.


Hang alapú utasítások

A vezeték nélküli technológiának köszönhetően többé nem kell az összegubancolódott kábelekkel bajlódnod. A headset támogatja a hang alapú tárcsázást és az egyéb hangutasításos funkciókat. Az eszköz nyelvezete egyszerűen beállítható, amelynek köszönhetően a headset mindig pontosan értesít az akkumulátor merüléséről, a kapcsolatszakadásról és más fontos információkról.


Kiváló hang, zajos környezetben is

A beépített kettős DSP zajcsökkentő technológiával ellátott mikrofon tökéletes hangminőséget garantál. A headsetet Bluetooth 4.1-en keresztül csatlakoztathatod, az A2DP és AVRCP profiloknak köszönhetően pedig egyszerűen streamelheted kedvenc zenéidet. A Multipoint technológia lehetővé teszi, hogy egyszerre két Bluetooth eszközhöz csatlakoztasd a terméket.


Nagy akkumulátor kapacitás

A nagy teljesítményű Li-Ion akkumulátornak köszönhetőn a headset akár 7 órás beszélgetési időre is képes. Az újratöltésről USB-kábel gondoskodik, amely az USB-s autós töltővel együtt a csomag részét képezik. A mágneses csuklópánt segítségével a headsetet egyszerűen felhelyezheted a táskád fülére, a kulcscsomódra vagy ahová csak szeretnéd.

 
Kód:  MS030e3t
Termékszám:  203622-65

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10