Oldal frissítése

Plantronics Explorer 50 fekete

4,5 99 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Plantronics Explorer 50 fekete

A Plantronics Explorer 50 Bluetooth fülre akasztható fülhallgató célja, hogy biztosítsa a maximális felhasználói kényelmet a hosszú ideig tartó használat alatt. A könnyű használhatósága már előre meghatározza a kézreálló és hasznos fülhallgatói tulajdonságait. Az Explorer 50 fő előnye az a képessége, hogy két telefonhoz tud csatlakozni, így egyidejűleg ellenőrzése alatt tudja tartani mind a magánéleti és az üzleti telefonját is.

Hosszantartó, akár 11 órás beszélgetési idővel a fejhallgató intenzív munkához is megfelelő. Készenléti üzemmódban az akkumulátor pedig akár 12 napig is kitart és a beépített mikro USB csatlakozón keresztül 90 perc alatt teljesen újratölthető. A hangerő vezérlőgombok, bekapcsolás / kikapcsolás és hívás fogadás / hívás befejezés kezelésére szolgálnak, közvetlenül a fülhallgatón találhatók, amely kényelmesen helyezheti a fülére és tiszta hang átadást biztosít.

A legfontosabb előnyök:

  • Könnyű, kényelmes és biztonságos illeszkedést biztosít
  • Elegáns megjelenés és kiváló minőségű hang
  • Gyors és egyszerű párosítás Bluetooth telefonokkal
  • Kényelmes gombok és akkumulátor töltöttségi szint ellenőrzés
Kód:  MS030e3n
Termékszám:  202340-05
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10