Oldal frissítése

Plantronics Backbeat FIT, zöld

5 16 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Plantronics Backbeat FIT, zöld

Teljes stabilitás és tartósság

A Plantronics Backbeat FIT modell egy minőségi sport fülhallgató és headset is egyben. A P2i védő nanolayer garantálja a fejhallgató vízállóságát  minden körülmények között, így megfelelő védelmet biztosít az esőtől, fröccsenő víztől és a verejtéktől, így tehát nem probléma a kültéri edzés sem. Továbbá, a Bluetooth vezeték nélküli technológiának köszönhetően már nem kell aggódnia a kellemetlen, összegabalyodó kábelek miatt sem.


Mozgásra tervezték

A rugalmas kialakítás lehetővé teszi a fejhallgató kényelmes viseletét minden mozgásforma vagy gyakorlat során. A készüléken könnyen elérhetők a vezérlőgombok, így egyszerű dolga van a zene vagy a hívások vezérlésével akár mozgás közben is. A csomag tartalmaz egy neoprén tokot amelyben kényelmesen tárolhatja a fejhallgatót és az okostelefonját is.


Tökéletes zajosság nélküli hangzás

Az erőteljes hangszórók erőteljes basszus hangzást, valósághű vokált és éles szopránt garantálnak a kiváló audio kimenet által. A fejlett digitális szűrők biztosítják a tökéletes, zajmentes hangminőséget és visszhangmentes kapcsolatot hívás közben. Ezen túlmenően, a MEMS mikrofonnak köszönhetően a széles dinamikatartomány javítja a hangminőséget is.


Korlátlan zenei élmény az igazán hosszú edzésekhez

Az integrált Li-Ion akkumulátor lehetővé teszi az akár 8 órányi zenehallgatást, 6 óra beszélgetési időt és 14 nap készenléti időt is. Az energia-megtakarítás biztosítása érdekében hosszabb inaktivitás esetén a headset automatikusan alvó üzemmódba kapcsol, amikor a Bluetooth tartomány hatótávolsága már nem aktív. Az akkumulátor töltése 2 órán keresztül tart.

 
Kód:  MS030b5d1
Termékszám:  200460-05

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10