Oldal frissítése

Plantronics Backbeat FIT piros

5 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Plantronics Backbeat FIT piros

Stabilitás és tartósság

A Plantronics Backbeat FIT minőségi sport fejhallgató és headset egyben. A P2i nanobevonatnak köszönhetően vízálló, így esőben is használható. Ráadásul a vezeték nélküli Bluetooth technológiának köszönhetően már nem kell bajlódnia a vezetékkel


Mozgásra tervezték

A rugalmas fülhallgató kényelmes viselet minden edzésen. Az egyszerűen kezelhető vezérlőkkel mozgás közben is könnyen beállíthatja a kedvenc zenéit vagy fogadhatja a hívásokat. A csomag tartalma egy neoprén tok az alkatrészek és a mobiltelefon kényelmes tárolásásra.


Tökéletes hang, zaj nélkül

A nagy teljesítményű hangszórók tökéletes hangzást biztosítanak erőteljes basszussal, természetes médiumokkal és éles magasságokkal. A fejlett digitális szűrők tökéletes hangzást biztosítanak zaj nélkül és csökkentik a visszhangot hívás közben. Ráadásul a széles dinamikatartománynak köszönhetően a MEMS mikrofon javítja a hangminőséget.


Hosszú rendelekzésre állási idő

A beépített Li-Ion akkumulátor 8 órányi zenét képes lejátszani, 6 órányi beszélgetést tesz lehetővé, készenléti állapotban 14 napig használható. Ha hosszú ideig nem használja, ha megszakad a bluetooth kapcsolat, akkor a fejhallgató automatikusan leáll.  Az akkumulátor töltése 2 órát vesz igénybe.

 
Kód:  MS030b5d3
Termékszám:  200470-05
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20